*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
[QUOTE=313340120]من خودم نگرفتم یکی از آشناها چله حشر گرفت حاجتش رو گرفت من خودم چله یاسین گرفتم نتیجه داد دقی ...[/QUOTEممکنه بپرسم موضوعش چی بوده؟ بعد چه ن وقت؟
درخواست بدیم برامون یاسین یا زیارت عاشورا میخونی؟:)))
اره گلم اسم و نیتت البته امروز فردا نمیتونم پس فردا میخونم
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
اخی:) خب جسارت نباشه هزینه زحمتت چقدره؟ من اسمم مائده س و نیتم هم برگشت کسیه که دوستش دارم:)
عزیزم هزینش دعای خیره یس بخونم یا عاشورا؟