2777
2789
واقعا میگی؟ من دعام سخت میگیره هااا! هر کدوم خودت فکر می‌کنی بهتر حاجت میده فکر کنم یاسین بهتره&nbs ...

عزیزم اینجوری نگوو

باشه برات یس میخوننم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مگه خدا نمیتونه به چیزیو که دوست داریم به صلاح ما بکنه بعدشم بهمون بده؟

اگه اینجوری بود که این دنیا کلا اینجوری نبود همه چیش گل بلبل بود....

خودتو کامل بسپار به خودش یجوری برات میچینه که خودت تعجب میکنی فقط بهش اعتماد کن و صبر داشته باش

.....

عزیزم اینجوری نگوو باشه برات یس میخوننم

دست گلت درد نکنه عزیز 

من برات صلوات می‌فرستم یک تعدادی 

امیدوارم خدا خیرت بده 

فقط به خدا بگو یکم زودتر دیگه دارم تلف میشم :))))))))

اگه اینجوری بود که این دنیا کلا اینجوری نبود همه چیش گل بلبل بود.... خودتو کامل بسپار به خودش یجوری ...

مرسی که یکم حرف زدی باهام:)

توام برای من دعا کن من آدم خوبی نبودم ولی حقم این نبود دیگه :) منم برات دعا میکنم 

دست گلت درد نکنه عزیز  من برات صلوات می‌فرستم یک تعدادی  امیدوارم خدا خیرت بده  فق ...

یه چیز بگم اینو من با تموم وجودم تجربه کردم به زمان بندی خدا شک نکن یهو ی جایی معجزشو نشونت میده ک خودت اصلا فکرشو نمیکردی 

من میخونم ب امید خدا حاجتت ب زودی زود براورده بشه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

برای منم میتونی بخونی🥺

اره عزیزم فقط درخواست بده اسم و نیتت و بگو من پس فردا میخونم

میشه بپرسم کی؟ چی بوده موضوع حاجتتون؟و اینکه شرایط خاصی داشته بجز خوندن؟ آخه این حاجت من عملا نشدنی ...

ی مشکل داشتم و همیشه کم میارم توی زندگی این چله سور حشر رو میخونم 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤