واقعا میگی؟ من دعام سخت میگیره هااا! هر کدوم خودت فکر میکنی بهتر حاجت میده فکر کنم یاسین بهتره&nbs ...
عزیزم اینجوری نگوو
باشه برات یس میخوننم
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
دست گلت درد نکنه عزیز من برات صلوات میفرستم یک تعدادی امیدوارم خدا خیرت بده فق ...
یه چیز بگم اینو من با تموم وجودم تجربه کردم به زمان بندی خدا شک نکن یهو ی جایی معجزشو نشونت میده ک خودت اصلا فکرشو نمیکردی
من میخونم ب امید خدا حاجتت ب زودی زود براورده بشه
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
اره عزیزم فقط درخواست بده اسم و نیتت و بگو من پس فردا میخونم