2777
2789

شوهرم برای من تو مناسبتهای مختلف طلا میگیره ... 

طلاهای سبک ک میتونه و وسعش میرسه ...

منم معمولا کفش و لباس میخرم 

سوالم اینه شما برای شوهرتون کادوی گرون میخرید ؟!! 

اخه بهم گفت این همه برات طلا گرفتم تو یه بار کادوی درست نگرفتی برام ...

خب من شاغلم اما حقوقم زیاد نیست ... کلا هم جمع میکنم برای جور کردن جهاز ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو رابطه ی فاب و چند سالم، معمولا کادوهاییکه اون گرفته برام خیلی گرون تر بودن بیشتر از ۲،۳ تومن تا حالا هزینه نکردم براش...اونم همین لباس و ادکلن و این چیزا..منظورش الان چیه؟ مثلا چی می خواد؟ سکه، طلا؟؟!! توقع چی فکر می کنی داره؟

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

من تنها کادو گرونی که گرفتم😂دو سال پیش برا تولدش یه دستبند خریدم۱۰تومن.داذم گذاشتنش لای کیک خیلی خوشحال شد

اخر سرم ...برا خونه خریدن لای طلاهای خودم دادیمش که بفروشیم 

البته همیشه کادوهای خوب میخریدیم

حتی تو دوره دوستیمون.مثلا فقط یه پیرهن یا تیشرت نمیخریدم..چنتا چیز میخریدم

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

کلا هیچکدوم اینجوری نیستیم که بگیم هر چی گرون هست بهتره 

طلا که من متنفرممم هر موقع یکی میگیره بیشتر عصبی میشم تا خوشحال😂

هر چیز خاطره انگیز و خوشگل 

ست مداد رنگی 

جعبه موزیکال 

نوار کاست قدیمی که لالایی مادرش بود رو درست کردم 

ادکلن 

عروسک و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من تو رابطه ی فاب و چند سالم، معمولا کادوهاییکه اون گرفته برام خیلی گرون تر بودن بیشتر از ۲،۳ تومن ت ...

مثلا ساعت گرون ... یا حلقه ای ک‌ من اول عقد گرفتم براش نقره بود اونم چون ما خرید عقد نرفتیم و حلقه برام نگرفته بود خودش بهم گفت بیا یه حلقه نقره برام بگیر... منم اصلا سر در نمیاوردم گفتم باشه ... 

ما رسم داشتیم سرویس طلا رو سر عقد داماد بده ب عروس. خب اون نداد بعد بجاش تیکه تیکه تو مناسبتهای مختلف بهم طلا داد ...

حالا نمیدونم شاید حلقه شو‌گرون میخواسته یا سکه ... مقصر خودش بود ک از اول نیومد یه خرید بریم من بدونم چی باید بخرم 

ما برای هم عیدی و هدیه تولد می گیریم

بسته به شرایط براشون

کتاب، لباس، عطر بلیط کنسرت، هزینه سفر یا رستورانی که می دونم دوست داره، کراوات ( اینو همسرم خیلی دوست داره)، عینک آفتابی، ساعت، کفش و صندل و حتی دمپایی ، کیف و منسوجات چرمی، فندک، خودنویس و روان نویس و ...

ممکنه گرون باشه یا ارزون

اگه میتونی خی بخر وقتی خوشحال میشه

من همسرم بیشتر کادو میاره برام..انصافا خوش سلیقس توو کادو گرفتن..  من معمولا چیزایی که دوس داره میگیرم.. دستبند و گردنبند خیلی استفاده میکنه دوس داره به سلیقه من باشه،میخرم هدیه براش.. کتاب و خودنویس هم خیلی زیاد...

ولی وقتی بهت گفته،اگر میتونی گاهی براش بخر یه چیزی باب میلش..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
مثلا ساعت گرون ... یا حلقه ای ک‌ من اول عقد گرفتم براش نقره بود اونم چون ما خرید عقد نرفتیم و حلقه ب ...

خوب باید خرید و درست حسابی میرفتین هم اون سرویس در حد توانش می گرفت هم شما حلقه ی درست حسابی، حالا پولاتو جمع کن برای یه مناسبت یه حلقه ی طلا یا پلاتین واسش بگیر

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

خوب باید خرید و درست حسابی میرفتین هم اون سرویس در حد توانش می گرفت هم شما حلقه ی درست حسابی، حالا پ ...

اره همین کارو میکنم ... 

اگ از اول خرید رفته بودیم راه به کارم میبردم ...

در حالی ک اون طلاها رو خریده بود قبلا ... فقط تیکه تیکه داد سر هر مناسبت یه تیکه بهم‌ کادو داد ... به جای اینکه یهو سر عقد بده ...!

2790
2778
2791
2779
2792