2777
2789
عنوان

کمپ

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 60 پست
حرفاش اصلا بھم نمیخورہ فک کنم سرکاریہ ۔ ائن تا یہ ماہ پیشم در حال تحقیق بود کہ شوھر کنہ یا ن  ...

اره منم متوجه شدم داره دروغ میگه، تاپیک هاشو ببین، گفته دست اون میدونیه برام رو شد، بعد سریع رفته با یه میدونیه دیگه ازدواج کرده☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به عنوان دختر فردی که بیست واندی سال تریاک میکشه میگم بعله پدر منم همیشه کار کرده وزندگی رو تامین کر ...

داشت چرت و پرت میگفت آخہ ۔ من نمیدونم این کار کجاش افتخارہ کہ راجب اینم دروغ میگن ۔ 

واسہ زن و زندگیش کم نمیذارہ ۔ تا دو روز پیش طرف بھش گفتہ بود بیا صیغم شو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ولی جای دیگہ نگو کہ تریاک ھر چقدر ناب  از کوک گرونترہ 😁🥱

کوک نمیدونم چیه ولی تریاک میدونم چقدر گرون بالا تو توضیح دادم 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بہ حول قوہ الھی دستش رو شد غیب شد😂 

👌🏼😂آره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم نمیدونی دقیق چی مصرف میکنه؟

فکر کنم  از همینمواد پوتدا به خاک بابام اسمشم من چندشم میشه به زبون بیارم احساس میکنم باید دهنمواب بکشم

این نیز بگذرد🧿👒
چہ اصراری داری زودتر بیاد بیرون۔  ھر چی بیشتر بمونہ بھترہ ۔ باید بدنش سم زدایی بشہ

اخه انصافه من یدفعه ای غیر منتظره اینهمه دلتنگیرو یجا تک تنها پس بدم ؟حتی یه درصد نه فکرجدایی بودیم نه فکر میکردم چیزی بزنه یه دفعه شد 

این نیز بگذرد🧿👒
به عنوان دختر فردی که بیست واندی سال تریاک میکشه میگم بعله پدر منم همیشه کار کرده وزندگی رو تامین کر ...

عزیزم گفته بچه میخواهم اقدام میخواهم کنم واسه بارداری حامله بشم چون میگه چیزی کم نداره زندگیم بچه میخواهم 

عزیزم گفته بچه میخواهم اقدام میخواهم کنم واسه بارداری حامله بشم چون میگه چیزی کم نداره زندگیم بچه می ...

پس شرط کن حق نداره جلو بچت مواد مصرف کن ببین ما الان ازدواج کردیم وپدرم پنج تا نوه داره ولی هیچ کدوم مواد کشیدنش ندیدن بگو تو خونه برا خودت یه اتاق مجزا داشته باش من خانواده ای میشناسم کلا پدر وبچه ها همگی درگیر اعتیادن خیلی مراقب باش اگه قصدت جدایی نیست حتما به مشاور برو بعد بچه بیار 

عزیزم گفته بچه میخواهم اقدام میخواهم کنم واسه بارداری حامله بشم چون میگه چیزی کم نداره زندگیم بچه می ...

وااای عزیزم تاپیک قبلتم گفتی موادم میفروشه اخه عزیز من بچه بیاری با لقمه حروم بزرگ کنی اگه بچتم مثل خودش کنه چی 

وااای عزیزم تاپیک قبلتم گفتی موادم میفروشه اخه عزیز من بچه بیاری با لقمه حروم بزرگ کنی اگه بچتم مثل ...

عزیزم تو کار قاچاق مواد نیست من اشتباه فهمیده بودم قاچاق میوه میکنه ... همین دپو میوه احتکار اینا قاچاق میوه نمیکنه

ما تازه عروسی گرفتیم عزیزم  چی بگم عزیزم بهش چند بار گفتم به خودت ضرر میزنی در آینده به بچه ها ...

خیلی بده اینطوری 

اوایل آدم چیزیش نمیشه ولی رفته رفته که اعتیاد بیشتر بشه زندگی مختل میشه 

به نظرم یه فکر اساسی بکن و به این حرفش دل خوش نباش