حرفاش اصلا بھم نمیخورہ فک کنم سرکاریہ ۔ ائن تا یہ ماہ پیشم در حال تحقیق بود کہ شوھر کنہ یا ن ...
اره منم متوجه شدم داره دروغ میگه، تاپیک هاشو ببین، گفته دست اون میدونیه برام رو شد، بعد سریع رفته با یه میدونیه دیگه ازدواج کرده☹️
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزم گفته بچه میخواهم اقدام میخواهم کنم واسه بارداری حامله بشم چون میگه چیزی کم نداره زندگیم بچه می ...
پس شرط کن حق نداره جلو بچت مواد مصرف کن ببین ما الان ازدواج کردیم وپدرم پنج تا نوه داره ولی هیچ کدوم مواد کشیدنش ندیدن بگو تو خونه برا خودت یه اتاق مجزا داشته باش من خانواده ای میشناسم کلا پدر وبچه ها همگی درگیر اعتیادن خیلی مراقب باش اگه قصدت جدایی نیست حتما به مشاور برو بعد بچه بیار