2777
2789
عنوان

نوزاد ریفلاکسی

44 بازدید | 6 پست

کیا نوزادشون این مشکلو داشتن؟ توروخدا هرچی بلدین ب منم یاد بدین

دختر من ۲ ماهشه کولیک ک داشت امروز بردمش دکتر یه سری علایم رو گفتم ، گفتش رفلاکسه شیر خشک آی ار ببلاک داد

گفت تشکش رو شیب دار کنم‌ ولی زیر سرش بالنش نذارم بعد گفتش که شیر رو کم کم بده ولی بچه ها دختر من بچسبه شیشه رو ولش نمیکنه که اصلا کم کم‌نمیخوره

خیلی نگرانم الان با اینکه خوابه من موندم زول زدم بهش ک یهو تو خواب بالا نیاره

راستی گفت اروغش رو با حوصله بگیر موقع شیر خوردن خوابش بود چقدر کردم اروغ نزد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

سعی کن حداقل دوساعت یه بار بهش دو درجه شیر بدی واگه شیر خودت باشه پنچ دقیقه باشه در طول چهل دقیقه یا بیشتر آروغشو بگیر حتما منم پسر الان دوماهو نیمه طبق توصیه پزشک دارم اینکارو میکنم لباس تنگم تنش نکن 

نوزاد را یواش بالا و پایین کنی تو بغلت مثل وقتی بچه به بغل تند راه میره که بچه یکم بالا و پایین میشه اونطوری زود تر باد گلو میزنه

به پشت نخوابونش تا شیر تو گلوش نپره

کم کم شیر واسش درست کن ولی با مدت زمان کم هی بهس شیر بده واسه کولیک قطره نرس هارویز گریپ میکسچر عالیه هر ۵ ساعت ۱ سی سی میدادم به دخترم کاملا آرومش میکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوزاد را یواش بالا و پایین کنی تو بغلت مثل وقتی بچه به بغل تند راه میره که بچه یکم بالا و پایین میشه ...

دختر من کولیک داشت اما جدیدا هی بالا میاره امروز بردمش دکتر دارو داد گفت اگه خوب نشد ببر متخصص گوارش نوزادان 😥

الان حدودا ۷ ماهشه قبلا اصلا بالا نمی آورد ولی حدود یک ماهه تا دارو میخوره یا فرنی و سرلاک بهش میدم تمام معدشو خالی میکنه دائم هم خلت پشت حلق و آبریزش بینی داره و گه گاه تب میکنه میگن احتمالا داره دندون در میاره 

راستی دکتر بهت چه داروهایی داد

دکتر بی بی کر و قطره کولیف داده اما برای رفلاکس چیزی نداده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
سعی کن حداقل دوساعت یه بار بهش دو درجه شیر بدی واگه شیر خودت باشه پنچ دقیقه باشه در طول چهل دقیقه یا ...

از دیشب بهش ببلاک ای ار میدم بینش فاصله میدم مثلا ۳۰ تا میخوره یکم بعدش دوبارهر۳۰ تا میخوره

فعلا چون جدیده زیاد تر نمیخوره مزش براش جدیده