2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بود کمپ اومده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 53 پست

کی گفته نمیشه 

منم چند نفر رو دیدم ترک کردن ، اوضاشون هم خیلی داغون بود 

فقط بعدش مراقبت خیلی لازمه و آرامش و شرکت توی جلساتشون 

انشاءالله همسر شمام موفق بشه خودشو خلاص کنه از شر مواد 

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
ن با دوماه ترک نمیکنه باز میره سمتش ولی اگه دلت میخواد باز برگرد یه فرصت بده که بعدا نگی اگه میرفتم ...

برادر شوهرم یک‌ماه رفت الان ۱۳ ساله پاکه بخوان میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمام گفت زیاد بهش سخت نگیر ،بزار اول اعتیادشو درمان کنه بعد

چند گفت مصرف می‌کرد؟ با خواست خودش رفت کمپ یا نه زوری بود 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
چند گفت مصرف می‌کرد؟ با خواست خودش رفت کمپ یا نه زوری بود 

*چند وقت

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
چیزی به نام ترک وجود نداره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیدم بعد ۱۰ سال باز برگشتن سمتش . ادم معتاد درست نمیشه ‌. به ...

هرانسانی هر لحظه ممکنه بره سمت اعتیاد ،چه آدم سالم چه آدمی که در گذشته اش اعتیاد بوده

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
ن ترک ک میشه خیلیا تونستن خودم دیدم ولی خیلی سخته

عزیزم برگردسرخونه زندگیت وبه حرفهای کسی گوش نکن طلاق گزینه خوبی نیست بچسب به زندگیت حالا که ترک کرده وانشالا زندگی پرعشقی رابدست بیارید

چیزی به نام ترک وجود نداره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیدم بعد ۱۰ سال باز برگشتن سمتش . ادم معتاد درست نمیشه ‌. به ...

خب حالا که ترک کرده چرا نره براش شرط هم گذاشته 

سه چهار سالی هست،ن خودش رفت

اگه به خواست خودش رفت یه مهلتی بهش بده به شرطی که کلاساشو بره حتما حداقل تا 90 روز اختلالی ایجاد نکن و خودتم باید انگیزه بشی براش و یه قوت قلب قوی و مطمئنن پیروز میشین 👌

منم یک سال و نیمه خونه ی پدری هستم شیشه می کشید الان یه ساله میگه پاکم وهرچی توبگی و غلط کنم دیگه برم سمت مواد اما دنبال کارای طلاقم و تو طلاق هیچ شکی ندارم چون معتاد درست شدنی نیست و بازگشت یعنی تکرار دوباره ی همون روزا

......
اگه به خواست خودش رفت یه مهلتی بهش بده به شرطی که کلاساشو بره حتما حداقل تا 90 روز اختلالی ایجاد نکن ...

اسی ایشون درست میگن