2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بود کمپ اومده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 53 پست

من با۲۱ سال تجربه بهت میگم که اینها مریضن درمان نمیشن فقط نگه داشته میشه ولی بازم استفاده میکنن چیزی به اسم ترک وجودنداره ما فقط دلمون به حالشون میسوزه کاش دلمون به جووونیمون که هدرشد می‌سوخت 

ولی خانوادم اینو قبول نمیکنن میگن درست بشو نیس

وجدان خودتو دست کسی نسپار 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یک سال و نیمه خونه ی پدری هستم شیشه می کشید الان یه ساله میگه پاکم وهرچی توبگی و غلط کنم دیگه بر ...

عزیزم مگ نمیگی ی ساله پاکه ،بس اگ دوسش داری فرصت بده گناه داره

عزیزم مگ نمیگی ی ساله پاکه ،بس اگ دوسش داری فرصت بده گناه داره

سه سال با وجود اعتیاد بهش هی فرصت دادم و حرفاشو که ترک می کنم رو باور کردم نتیجه اش شد ضعف اعصاب خودم هدر رفتن  عمرم دق کردن مادرم و الان خیلی خیلی پشیمونم که چرا همون موقع که فهمیدم معتاده راهمو جدا نکردم شاید الان مامانم زنده بود بهم ثابت شده که معتاد درست شدنی نیست و ما هر کردوم یه بار زندگی می کنیم نباید تنها فرصت خودمون رو به پای اشتباه یکی دیگه تلف کنیم 

......
باهمسرت بروزیارت مشهدوبعدش برگرددسرخونه زندگیت به حرف مردم اصلا اهمیت نده بچسب به زندگیت دنیای ۲ روز ...

عزیزم دعا کن برامون ک زندگیمون درست شه،همسرم از شر مواد خلاص شه و زندگیمون برگرده

چقد حس بد گرفتم از کامنتای منفی، ببین یجیز بهت بگم همه ی همه ی همه ی مردها مشکل دارن همشون، حتی زنهاهم خلاصه یه مشکلی دارن، هیچ کس بی مشکل نیست، 

ولی اینکه قبول کنیم مشکل داریم و بریم درمانش کنیم یا سعی در تغییرش داشته باشیم این خودش بزرگترین حرکت در زندگیه! 

حالا خود دانی زندگی خودته و فقط خواستم کمکمت کنم تصمیم درستی بگیری و امیدوارم مفید باشه براتو بهترینها برات رقم بخوره 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
عزیزم دعا کن برامون ک زندگیمون درست شه،همسرم از شر مواد خلاص شه و زندگیمون برگرده

عزیزم صبورباش زمان همه چی رادرست میکنه وقت امیدت بخدباشدهیچ موقعه چیزیاازخدازورکی نخواه همیشه ازش بخواه خودش واست درست کنه کارا