2777
2789
عنوان

برای شوهرتون کادوی گرون میخرید ؟؟!!

211 بازدید | 17 پست

شوهرم برای من تو مناسبتهای مختلف طلا میگیره ... 

طلاهای سبک ک میتونه و وسعش میرسه ...

منم معمولا کفش و لباس میخرم 

سوالم اینه شما برای شوهرتون کادوی گرون میخرید ؟!! 

اخه بهم گفت این همه برات طلا گرفتم تو یه بار کادوی درست نگرفتی برام ...

خب من شاغلم اما حقوقم زیاد نیست ... کلا هم جمع میکنم برای جور کردن جهاز ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا نه

یه بار فقط

ولی این حرفی که بهت زده جالب نیس اصلا

همین که وقت گذاشتی براش و کلی گشتی یعنی باید تشکر کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وا چه ربطی داره یعنی چون طلا می‌خره میگه باید حتما توهم زیاد پول بدی جا کادو بگو بعضیا حتی کادو نمیدن جاری من همیشه تو تولد هاش شوهرش طلا میده جاریم تو تولدش هیچی نمیده خدا شاهده 

بعدم تو همون کفش رو که بخوای بخری الان شده ۱ میلیون یخ تیشرت بالای ۵۰۰ تومنه کم کمش همین کفش و تیشرت هم کم نیست هزینش 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بله

هر سال از نظر مالی هدیه گرون تر میگیرم 

ولی کیفیت هدیه برام مهم تره

وقتی میبینید همسرتون براش مهمه بخرید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
معمولا نه یه بار فقط ولی این حرفی که بهت زده جالب نیس اصلا همین که وقت گذاشتی براش و کلی گشتی یعن ...

مثلا سری پیش یه گوشواره سبک گرفت سه تومن 

منم حدود یه تومن لباس گرفتم براش ... اما خب کم میدونه

مثلا سری پیش یه گوشواره سبک گرفت سه تومن  منم حدود یه تومن لباس گرفتم براش ... اما خب کم میدون ...

عزیزم همیشه مرد باید بیشتر خرج کنه نمیشه اون ۳ تومن چیز خرید تو بری ۵ میلیون بخری که همین چیزایی که خریدی که باز خیلی خوبه قدر نمیدونه توهم قدر ندون والا 

مثلا سری پیش یه گوشواره سبک گرفت سه تومن  منم حدود یه تومن لباس گرفتم براش ... اما خب کم میدون ...

درست نیس

حالا شاید شما چیز گرون نپسندیدی یا وسعت اون اندازه بوده

به خدا خیلیا همونم نمیخرن

جای تشکرشونه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دقیقا منم میگم مردا خب بیشتر خرج میکنن

بابا من جاریم فقط همین چند ماه پیش ۱۵ میلیون خرج تولدش شد بالای ۵ میلیون هم طلا براش خرید بعد میدونی وقتی تولد شوهرش شد چیکار کرد؟ حتی هزار تومن خرج نکرد و اصلا هم کادو نگرفت روز به روز هم بیشتر کف پاشم میبوسه شوهرش

ماهایی که هعی گذشت میکنیم و بفکر هستیم کسی قدر نمیدونه هرچی ظلم باشی و رو ندی و محل ندی بیشتر میخوانت