2777
2789
عنوان

جوش لعنتی

54 بازدید | 12 پست

دیگ خسته شدم حالم داره بهم میخوره از جوش از ۱۴ سالگی جوش تو صورتم هست تا الان ک ۲۰ سالمه 

هیچ جوره نمیرههههه 

تو صورتم جاش مونده ای خداااااا

ینی تا چند سالگی هست 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم 

منکه مطمعنم بمیرم قبل خاک کردنم صورتم میگه صب کنید یه جوش بزنم بعد 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
وای خدانکنه اونجوری نگو🫠🥲

بخدا 

از دست جوشام گرمیونه خوردنو گذاشتم کنار برا همین یه پریودیای دردناکی دارم از بس بدنم و رحمم سرد شده

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
خودش هیچ لعنتی جای قرمزش تا ۳ ۴ ماه میمونه 

اره دقیقا تازه بعضی اوقات چال هم میشه بعد مدتی

بخدا  از دست جوشام گرمیونه خوردنو گذاشتم کنار برا همین یه پریودیای دردناکی دارم از بس بدنم و ر ...

میای ابروشو درست کنی میزنی چششو کور میکنیا  منم مث توام هرچی میمالمم خوب نمیشههههه😪😪

میای ابروشو درست کنی میزنی چششو کور میکنیا  منم مث توام هرچی میمالمم خوب نمیشههههه😪😪

بهترین چیز پماد کلیندامایسینه سریع التهاب و قرمزی جوش رو خوب میکنه مخصوصا جوشای زیر پوستی که کلی دردناکن

دیگه از دست درد و قرمزی جوش راحتم

واس من چند تا دارم تو لپام دیگ ب اونا فکر نمیکنم وگرنه خودمو ب قتل میرسونم🙂

اره واقعا باید تو زندگی حسرت پوست صاف خیلیارو هم بخوریم 

😏