2777
2789
عنوان

رفع تیرگی بیکینی

2499 بازدید | 17 پست

سلام ، بچه ها من توی نواحی زیر بغل و کشاله ران و بیکینیم تیرگی های شدیدی دارم و خودم فکر میکنم ارثیه

میشه یه روشی که واقعا براتون جواب داده رو بهم بگید و کمکم کنید؟

به غیر از لیزر و اینا

من یه ساعت رفتم تو فکر پیگمنتا

سردرگمم 🙂 مذکری که تو نی نی سایته به زنای متاهل درخواست میده مرد نیست یه انگل اجتماعه آقایون درخواست دوستی ندید اعلان های نی نی سایتم الکی زیاد میشه به تاپیک هام جواب ندید به پاسخ هام تو پاپیک های دیگه ریپلای ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بخندی ولی پودر واجبی جواب میده😂

برای کشاله ران و زیر بغل با سدر فکر کنم ترکیب بشه خوب میشه

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

من لیزر میرم و زینک میزنم نتیجه داده اما از قبل پوست بدنم روشن بود

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

من از همین کرما روشن کننده زدم کشاله رانم بهتر شده ولی زیربغل حس میکنم تیره تر شده شایدم داره تیرگی رو میکشه بیرون ولی من هرروزم نمیزنم شاید هفته ای سه بار برنامم اینه کلا بره تو روتین پوستیم چون نباید قطع بشن

بیماری نیست که درمان بخواد، رنگ بدنته

بازیگرای سو.پر که میبینی سفید و صورتین رنگ بدنشون همونجوریه

ما نژادمون معمولا ناحیه بیکینی تیره تر از رنگ بقیه پوستمونه

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره

شاید بخندی ولی پودر واجبی جواب میده😂برای کشاله ران و زیر بغل با سدر فکر کنم ترکیب بشه خوب میشه

ببخش گلم

میشه بگی چطوری باید درست کرد و چقدر باید بزارم بمونه ؟

ماهی چند بار باید استفاده کنم

در زندگی من تو تنها تکیه گاهی🫶🐧 (آقای مثلا محترم !!لطفا درخواست نده)