2777
2789
عنوان

هرچه دل تنگت هست بگو

66 بازدید | 13 پست

من خودم انواع واقسام توهین هاوفحش هاروازسمت شوهرمیشنوم ودوتابچه دارم میگه اگه میخوای کناربچه هات باشی من همینم بایدتحمل کنی

اگرمیخوای بری بدون بچه هامیری اگه بابچه هابری آبکشت میکنم

بخاطربچه هاس نفستونبریدم شاشوخانوم بعدش همه میگن توده سال ازمن بزرگتربنظرمیای

دلم شکسته انقدرگریه کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثل خر درس خوندم واسه خودم شخصیت بسازم تو این خانواده امبل ولی آبرومو هی میبرن و جلوی هر کس و ناکسی خردم میکنن😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم  تو طلاقم 

از غصه و  عصبانیت دارم میترکم 

الان فهمیدم طلاق چیه و چرا  همه  جنم جدا شدن ندارن 

چون فقط ب زبون  راحته 

کسی  تاپیک اخرمو خوند نظرشم بگه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
وای چقدر نفهمه  پس موقع تربیت اینا خانواده شون کجا بودن؟ فقط بلدن بچه پس بندازن دیگران رو گرف ...

گرفتارم بچه هامونمیده تازه میخوادبرهدامریکاایناروازمن جداکنه من یه مادرم شبی نیست که خواب داشته باشم

فقط حرف میزنن یاادمومیسوزونن؟تازه هیچقتم نیست یاشهرستانه یادوسه صبح میاد

خدابهت آرامش بده و شوهرت الهی آدم بشه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
من بچه هامونیدادمیرفتم چون یک یارازش جداشدم دوباره بهش رجوع کردم غلط کردم خدایابرگشتم نجاتم بده

یچه ها  مال قبل رجوعن یا بعدش 

منم  هر چی رجوع شنیدم   دوباره مرد بد تر شده ،  اخه چرا این کار میکنن    زن له میشه این وسط

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫