فندق_عصبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 1188 عنوان به قول شاعر.. 61 بازدید | 3 پست منو قطارم جا گذاشتروی دستام پا گذاشتپاهامم منو جا گذاشتبا بلیطم تنها گذاشتقصه مون خبر داغ صبحبیا بدون اجازه چاپش کنزیرلب بخون تکرار شیمشعرمو نوای سازش کنآخرش میریم همه توام خسته ای مثل منهرچی که سن میره بالاتراین همه دویدی نتیجه چیخوشی لحظه ای غمای همیشگی 1402/07/17 | 23:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mredi عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 214 میره بالاتر بعدشو چرا سانسور کردی حاضری همه چی بدی ولی نمی شههمه اش غر غر غر، سوال، گلهآدم می زنه بیرون از خونهنمی دونه کجا برهیکی بود، یکی نبوداون بود بعد، نبود بعد، اههیچی نیست خوبمنمی دونم چرا هرچی کهسعی می کنم نزدیک شمازت بیشتر می شم دور
فندق_عصبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 1188 میره بالاتر بعدشو چرا سانسور کردی حاضری همه چی بدی ولی نمی شه همه اش غر غر غر، سوال، گله ... چون دردم...درد بدیه که اون بیتا یجورایی توصیفش میکنن😞وگرنه خیلیشو سانسور کردم
mredi عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 214 چون دردم... درد بدیه که اون بیتا یجورایی توصیفش میکنن😞 وگرنه خیلیشو سانسور کردم قابله درکه برام چون خودمم خیلی حالم بده هیچی توصیفم نمیکنه