2777
2789
عنوان

شب

111 بازدید | 10 پست

شب ها وقت خواب که میشه خوابم میادا ولی از شدت غم همش باید فکر کنم فکرررر هعی اشک تو چشام جمع شه تا شاید کم کم خوابم ببره

چیزی دارین برا اروم شدن این دل؟

بدجور تو فشار زندگی و هزارتا قسط کوفتیم که پول دادنشو نداریم و هرروز جوش شونو میزنم😔بخدا موهام سفید شده نذری هست که بتونه منو به مراد دلم برسونه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-

حقیقیبیا این تاپیک خیلیییییییی حاجت داده.حاجاهای اسی هم همه محال بودن ۱۲۴هزار صلوات تاهروقت که بتونی.ولی بهتره روزی هزارتا و بیشتر بفرستی

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به تهش فکر کن قسطاتم عقب بیوفته طوری نمیشه حرص چیو میخوری؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
به تهش فکر کن قسطاتم عقب بیوفته طوری نمیشه حرص چیو میخوری؟

باید قسطا رو بروز کنم و کارمزد بدم تا بتونم جهاز بخرم😔اخه دو سال و ۳ماهه تو عقدم و نتونستم چیزی بخرم😔همه سرمایه مونم به باد رفت هعی منتظرم تموم شه اینا تا آبان یا اذر برم برا خرید قسطی جهاز😔دردم اینه