2777
2789
عنوان

طلا میگن تا سه تومن میره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 22 پست
یکهو رفت بالا  میگن به خاطر جنگ فلسطین واسرائیله  از دیوار طلابااجرت کم بخر معامله هم فق ...

اره دلار امروز ساعت شیش غروب تا ۵۳ رفت

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

منم میخوام همین کارو بکنم که! پول دارم میخواستم طلا بخرم ولی گوشیم اذیت میکنه میخوام برم گوشی بخرم ...

ن طلا بگیر چون افزایش قیمت داریم مطمن بهت میگم تا سه میره

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم اشتباه کردم گوشی خریدم باید طلا میخریدم اره خرید طلا خوبه اما به نیت فروش زود هنگام نه

ای بابا عب نداره 

منم میخوام همین کارو بکنم که! پول دارم میخواستم طلا بخرم ولی گوشیم اذیت میکنه میخوام برم گوشی بخرم ...

عزیزم بسته به شرایطتون داره خوب من زندگیم رو‌هواست و احساس میکنم ممکنه در اینده تنها زندگی کنم و این پولای و طلاهارو پس انداز کنم برا اینده شاید لازمم بشه اما خوب اگه شرایطم معمول بود دو دل نمیشدم میگفتم خوب حالا طلارو خورد خورد میخرم بعدها از یه طرفم به سنی رسیدم که اصلا ذوق و‌شوق عکس گرفتن و استفاده مختلف از گوشی ندارم الان بعد چند ماه با گوشی چهل تومنی دو تا عکس قشنگم ننداختم میگم شاید واقعا الان تو این سن دیگه یه گوشی معمولی ترم کافیم بود

عزیزم بسته به شرایطتون داره خوب من زندگیم رو‌هواست و احساس میکنم ممکنه در اینده تنها زندگی کنم و این ...

انشاءالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته🌷

آرزومیکنم همیشه دلت شاد باشه🌹