2777
2789
عنوان

طلا میگن تا سه تومن میره بالا

2717 بازدید | 22 پست

چقد حقیقت داره پونصد یورو دارم افتاده تو سرم یورو بدم طلا بگیرم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سکه سی تومن رد کرد😐😐😐😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا همیشه توی طولانی مدت به عنوان سرمایه گذاری خوب بوده چون هرگز توی ایران چیزی ارزون نمیشه .

اگه میخوای طلا بخری به فروشش برای چند سال آینده فکر کن یا طلای آب شده یا دست دوم هم بگیر 

ولی اگه میخوای زود به سود برسی فکر دیگه ای برا پولت بکن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
طلا همیشه توی طولانی مدت به عنوان سرمایه گذاری خوب بوده چون هرگز توی ایران چیزی ارزون نمیشه . اگه م ...

سکه چطوره؟

تا ۶ تومن میرسه 

خدایا ملک‌چی میشه 

حالم بده از فکر و خیال داغون شدم 

دخترا خیلی حالم بده یه عمر دويدم و عقب عقب رفتم این چه سرنوشتی بود نگران آیندم نگران روز پیری ام با شرایط جسمی فعلی ام هم شرایط سخت کار کردن ندارم

کار سبک معرفی میکنید اذیتی نداشته باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یورو که بهتر از طلاست

یورو سود نداره اخه

سکه چطوره؟

فرقی نمیکنه سکه هم مثل طلا توی طولانی مدت ،جواب میده ولی از جای مطمئن بخر.

من کلیپ دیدم توی اینستا که خیلی سر مشتری کلاه میذارن 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
تا ۶ تومن میرسه  خدایا ملک‌چی میشه  حالم بده از فکر و خیال داغون شدم  دخترا خیلی ح ...

تحلیل گرا تو سایت گفتن رو سه میره و ثابت میمونه گفتم الان ۲۴۰۰ بخرم 

تحلیل گرا تو سایت گفتن رو سه میره و ثابت میمونه گفتم الان ۲۴۰۰ بخرم 

نمی دونم خودت بهتر میدونی

منم شنیدم ۶ 

ولی شایدم دروغ باشه نخری بیاد پایین منو نفرین کنی فلانی گفته شیش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فرقی نمیکنه سکه هم مثل طلا توی طولانی مدت ،جواب میده ولی از جای مطمئن بخر. من کلیپ دیدم توی اینستا ...

ن جای مطمن تو بازار سراغ دارم امروز زنگ زدم گفت خرید اصلا نداریم ولی اگ نقدی دارین بخر طلای دست دوم 

احساس میکنم اشتباه کردم گوشی خریدم باید طلا میخریدم اره خرید طلا خوبه اما به نیت فروش زود هنگام نه

منم میخوام همین کارو بکنم که!

پول دارم میخواستم طلا بخرم ولی گوشیم اذیت میکنه میخوام برم گوشی بخرم

البته دو دلم

نمی دونم خودت بهتر میدونی منم شنیدم ۶  ولی شایدم دروغ باشه نخری بیاد پایین منو نفرین کنی فلان ...

ن بابا این چه حرفیه عزیزم❤️🫡

یکهو رفت بالا 

میگن به خاطر جنگ فلسطین واسرائیله 

از دیوار طلابااجرت کم بخر معامله هم فقط توطلافروشی 

زودم نفروش 

من چهارپنجم ماه پیش خریدم الان مجبورم بفروشم باکلی ضرر

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶