2777
2789
عنوان

همسرسابق دورو پیام داده😞

963 بازدید | 30 پست

تاپیکای قبلمو ببینین همین سه روز پیش برا بردن جهازم رفتم نصفشو برده بود نصفشم خراب کرده بود کلی هم تهدید و بی احترامی کرد بهم 

حالا ببینین چی پیام داده ... واقعا هدفش چیه؟ از همه جا بلاکش کردم فقط اینجا مونده بود

میخوام یچیزی بنویسم بسوزه بعد بلاکش کنم ، چی جوابش بدم

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوذار

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

هیچی جواب ندی از اونجا هم بلاکش کنی میمونه تو خماریش و بهترین جوابه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
اینم لینکش

ب نظرم داره مسخرت میکنه

بلاک کن

ادم نرمالی نیس

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)