blouberi مدیر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 653 عنوان کتاب زندگی.... | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست اگه اجبارمون کنند زندگیمون رو بصورت کتاب بنویسیم حاضرید جز به جز سرنوشتتون رو بنوبسید؟🤓 گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚 1402/07/17 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinaaaaaaaa80 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 3327 بله قطعامن همین الانم دارم داستان زندگیمو مینویسم😌✌🏻
blouberi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 653 فقط اینکه حاضرید آنجاهایی که خودتون کار خطایی کردید یا بدجنسی کردید و....اونا روهم بنویسید ؟؟؟؟ گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
blouberi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 653 بالاخره همیشه که معصوم و پاک نبودیم ...چون من خودم تمام جزییاتش رو نوشتم تمام بدی هایی که دیدم یا کردم و....🥴 گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
blouberi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 653 نه چون شرم زده میشم از یه سریاشون منم خودم تواینش شک داشتم اما اگر اسمی ازخودم نیارم انگار دارم زندگی شخص دیگه ای رو می نویسم تمام اسامی مستعار باشه بنظرم اونموقع میشه همه رو نوشت😊 گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
blouberi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 653 یه جا خوندم اگه قرار باشه زندگینامه ات روی سنگ قبرت نوشته بشه چجوری زندگی میکنی ....شرمسار میشی یانه؟؟😐 گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26565 چه خوب میشه باهاتون صحبت کنم در خدمتم 🙏🏻 🌹 نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
سلطانعشق عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 395 من یک زندگیم رو نوشتم دادم به یک رمان نویس و هرکسی داستانم خونده فکر می کنه فقط یک داستان هست ... من میخوام اینکارو بکنم رمان نویس از کجا پیدا کنم ♥️
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26565 من میخوام اینکارو بکنم رمان نویس از کجا پیدا کنم خودم تو اینستا پیدا کردم و خیلی هاشون قبول نمی کردند داستان من رو بنویسند می گفتند چرا خودت نمی نویسیاما خب ممکن هست برخی شون هم به دلخواه خودشون به داستان شما شاخ و برگ بدند تا براشون مخاطب جذب کنه و به اسم خودشون هم چاپ میشه نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈