2777
2789

همه خانوادم یکی مریض میشه یکی خوب میشه حالا من الان ۴روزه 🥺۱۲تا آمپول ۳تا سرم هی تبم میره بالا میاد پایین امروز هم که زنگ آخر توی مدرسه حالم بد شد ....

بگذریم نگران مادرم 🥺اونم دیشب حالش بد شد رفت دکتر بهش گفتن مشکوک به آپاندیس...اگر عمل کنه پس این بچه ۷ماهه کی مواظبش بشه کی شیرش بده منم که مدرسم 

و بدتر از اون هم هفته ی دیگه دادگاه دارم حتما اونا اگر بشنون وضعیتمون اینه بشدت خوشحال میشن وجشن میگیرن 🥺💔چرا اخه این امتحان خداست؟ تاوان داریم میدیم؟ به کدامین گناه؟ 

یعنی تاوانه بنظرتوون ؟ 

اگه آدمی هستی که مدام منفی گویی داری یا اهل ناله نفرین هستی ،آره تاوان هست ،تاوان عملکرد و سخن خودت ،ولی اگه اینطور آدمی نیستی خوب بیماری هم یک بخشی از روال دنیا هست ،تا بوده همین بوده ،ممکنه استرسهات باعث شده باشه بدنت ضعبف شده باشه در برابر بیماری .

اگه آدمی هستی که مدام منفی گویی داری یا اهل ناله نفرین هستی ،آره تاوان هست ،تاوان عملکرد و سخن خودت ...

اره من نفرینشون میکنم چون تهمت بهم زدن تو میدونی آبرو چقدر برای یک دختر مهمه؟ منو نمی‌خواد بدون هیچ حرفی طلاق میداد چرا آبرومو برد تهمت های بد بهم زد💔😭من سپردمشون به خدا ولی ظاهراً اونا با خوشی دارن زندگی میکنن من دارم تاوان میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب از قدیم گفتن نفرین دو سر داره .بلاخره بار منفیش تو زندگی خودتم میاد .وقتی سپردی به خدا دیگه ولشون کن ،باور کن خدا به ناله و نفرین کسی بلا سر کسی نمیاره .هر چی تو دنیا سرمون میاد حاصل رفتار و عملکرد خودمونه ،اوناهم اگه بدی کرده باشنم مطمعن باش به وقتش چوبشو میخورن .تازه تو که الان تو زندگیشون نیستی که ببینی چه خبره .فکر کردی مشکلشونو میان جلوت جار میزنن .از قدیم گفتن دنیا دار مکافاته .مطمعن باش هر کی بدی میکنه در حق کسی بالاخره یه روز جوابشو میبینه .دیرو زود داره سوخت و سوز نداره .

2790
2778
2791
2779
2792