2777
2789

دبیری شنبه دوشنبه چهارشنبه میرم مدرسه 

یک کلاس ادغام هست ۷۰ نفر هستن چون دبیر نیست و دردسر معلمی زیاده

معاونت اجرایی باید شنبه تا چهارشنبه برم مدرسه + تابستان یکی دو روز در هفته + کلا تعطیلات کم میشه ولی کارش به شدت سبک تر از معلمی و فقط با سیستم و نمره و سختیش فقط ثبت نام اول سال دانش آموزا

کارش خیلی سبک تر هست . کاراتو انجام بدی تموم بشه میتونی مرخصی بری

معاونت حقوقش فقط ماهی یک تومن بیشتره

با مادرم زندگی میکنیم دوتایی. با معاونت اگه شغل دوم هم برم دیگه هیچ تایمی برام نمیمونه مثلا فروشندگی تو شیرینی فروشی میخواستم برم عصرا . اخر هفته ها از صبح تا شب

من باشم میرم معاونت حوصله سروکله زدن با بچه هارو ندارم😐💔

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معاونت اصلا کار راحتی نیست. دبیری سبک تره مسئولیتت فقط درس دادنه و روزهای تعطیلت هم بیشتره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

معاونت اصلا کار راحتی نیست. دبیری سبک تره مسئولیتت فقط درس دادنه و روزهای تعطیلت هم بیشتره

معاون اجرایی چی؟ میگن فقط کارت ثبت نام و کارنامه دادنه

نمره هارم دبیرا خودشون وارد میکنن

به خاطر هدف دومتون دبیری بهتره ولی بگم دبیری برای 70 نفر توانی براتون میذاره یا نه اینم مهمه

معلومه که نه خیلی خیلی سخته امسال خیلی بد شده حتی برنامم افتضاحه 

مگر اینکه فروشندگی نرم . برم کلاس ارایشگری عصرا

منم از این نظر دوس دارم . کلا موندم چیکار کنم

من دبیرم، اگر با هر روز رفتن و دو بار در هفته تابستان مشکلی نداری، معاونت خیلی راحتتر از دبیریه. حداکثر کار معاون اجرایی، شهریور ماه و کمی خرداد. 

معاون اجرایی چی؟ میگن فقط کارت ثبت نام و کارنامه دادنه نمره هارم دبیرا خودشون وارد میکنن

با این کمبود نیرو کلا مدرسه احتمالا فقط یه معاون داره اونم معاون اجرایی که باید همه کار بکنه. بالاخره هر روز باید مدرسه باشی دیگه. 

البته من خودم بودم معاونت رو انتخاب میکردم چون دوس دارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

معلومه که نه خیلی خیلی سخته امسال خیلی بد شده حتی برنامم افتضاحه  مگر اینکه فروشندگی نرم . برم ...

پس پیشنهاد میکنم برید معاونت.اتفاقا اینجوری یک مهارت جدید هنری هم یاد میگیرید.