2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21764 بازدید | 1625 پست
@دخترنارنج_و_ترنج     @ملت     @11setayesh     @nanayeto &nb ...

ممنون عزیزم منم برای خودت همین دعا رو خوندم  

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@sisijoonm     @hapoei     @khadem_313     @1379shaba   ...

سلام گلم ممنونم ازت❤السلام علیک یاصاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم یا امام زمان🤲❤🌼🌼💫

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یا امام زمان

دیگه خسته شدم بسکه صداتون کردم خودتون و بقیه اجدادتون رو

خسته شدم بسکه دویدم سمتتون و نیم نگاهی هم بهم نکردین

جواب سلام واجب نیست؟

من ب شما سلام میکنم،شما جوابمم نمیدین؟

دوراز ادب و انصاف ائمه نیست این کارتون؟دیگه من چی بگم به اطرافیانم که هیچی رو قبول ندارن ولی دنیا ب کامشونه؟

من چی خواستم جزشفای بچه معصومم.؟

جواب سلام واجبه اقا جان واجبه😔

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

فک میکنی امام زمان این تاپیکو میبینه؟

اونم سرش شلوغه پیش ازمابهترونه نه این پایینا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یا امام زمان دیگه خسته شدم بسکه صداتون کردم خودتون و بقیه اجدادتون رو خسته شدم بسکه دویدم سمتتون و ...

سلام عزیزم قربون دل شکسته ات برم 

آقا عج الله جواب سلام ما رو میدن ما نمی‌شنویم چون به گناه آلوده هستیم . حضرت برای شما خیلی دعا میکنه عزیزم از اینجا متوجه میشم که تونستید صبر کنید و ادامه بدید ..‌ بعضی وقتا یه حاجتی هیچ وقت برآورده نمیشه چون قرار این دنیا باهاش آزمایش بشی ولی عوض این همه صدا کردن هات،  اون دنیا برات بهترش رو جبران میکنن تا حدی که میگی کاش هیچ کدوم از حاجت هام برآورده نمیشد ....

( ببخش شما با آقا درد و دل کردی من جواب دادم ...گقتم شاید حرفم مرهم دل پر درد ت بشه ) 

برای آرامش قلب ت و شفای طفل معصوم ت ۷ تا حمد میخونم هدیه به صاحب الزمان عج الله. الهی به حق دل پر درد و غم آقا جان حاجت روا شی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

فک میکنی امام زمان این تاپیکو میبینه؟ اونم سرش شلوغه پیش ازمابهترونه نه این پایینا

🥲🥲به خوبا سر میزنی مگه ما بدا دل نداریم 💔

ولی من مطمئن هستم حضرت به همه ی اعمال ما نظاره دارن

روایت داریم از خود حضرت روزی ۱۰۰ بار برای ما دعا میکنن..

یه چیز دیگه بگم 

نگاه کن به امضای خودت ، جای کلمه ی مادر ، امام زمان رو بزار  ... امام زمان از پدر و مادر نسبت به ما مهربونتر هست ..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام گلم ممنونم ازت❤السلام علیک یاصاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم یا امام ...

فدات ♥️

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@گیسو111     @الیناجون1     @خانجووون     @_مهاجر_آسیایی_402 ...

امام_زمان_عج...🌼#  

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

سلام عزیزم قربون دل شکسته ات برم  آقا عج الله جواب سلام ما رو میدن ما نمی‌شنویم چون به گناه آل ...

من نمیخوام جدا نمیخوام جواب صبرمو اون دنیا بگیرم

واقعا خستم و ناراحت از اینکه دیده نمیشم

مردم با جن و شیطان درارتباطن زودتر صداشون شنیده میشه

ماهم ک امیدمون امامامونن

نشستیم صداشون میکنیم.ولی اونا وقتشون برا خوبا پره

🥲🥲به خوبا سر میزنی مگه ما بدا دل نداریم 💔 ولی من مطمئن هستم حضرت به همه ی اعمال ما نظاره دارن ر ...

😔

فک میکنی امام زمان این تاپیکو میبینه؟ اونم سرش شلوغه پیش ازمابهترونه نه این پایینا

همبرگر جان می‌دونی چند بار اسمتو نگا کردم؟

فک کردم اشتباه خوندم 

جانزن 

همه ما مشکلات داریم عزیزدلم 

صبور باش 

فک کردی ما بچهایی که تاپیک مهدوی می‌زنیم مشکلات نداریم عزیزدلم 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همبرگر جان می‌دونی چند بار اسمتو نگا کردم؟ فک کردم اشتباه خوندم  جانزن  همه ما مشکلات د ...

خیلی خستم

😔

سلام عزیزم به نیابت از شما به آقا امام زمان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 اللهم ص ...

منم به نیابت شما می خونم ممنون❤️🙏🙏🙏

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚