2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21769 بازدید | 1625 پست

@ببعیبعو  

@khalejoon  

@صداباروون  

@tuutu  

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان عزیزم 🌱

به تاپیک صاحب‌الزمان عج الله آقای مهربونمون خوش اومدید 💕

سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها رو تبریک میگم 🌱🌻

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقا جانمون دعای غریق رو خوندم:

یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

به نیابت از شما هدیه به آقاجانمون به نیت فرج و سلامتی حضرت :

اگه دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید گلم 😘

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شما حمد خوندم♥️

ممنون مهربونم خدا اجرت بده 🥹🥹

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام دوست خوش قلبم ... ممنون که به یادم بودی ؛ ان شاءالله در سایه محبت آقا امام زمان (عج) زندگی پر خ ...

ددوست خوبم سلام

از شما ممنونم که دعوتم رو پذیرفتین

و سپاس از دعای خیرتون

به نیتتون حمد و توحید میخونم هدیه به مولا🤍🌱

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

سلام دوستان لطفا برای حاجت های دلم دعاکنید برای زندگیم هم دعا کنیدشوهرم دست ازکاراش برداره بهم خیانت نکنه دیگه    هممون ان شاءالله عاقبت به خیربشیم ظهورآقامون نزدیک ونزدیک تربشه  السلام علیک یا صاحب الزمان  یامهدی ادرکنی❤

الهی خود آقا امام زمان (عج) با دستهای پر نور و پربرکتش گره از مشکلات تمام مشکل دارها ، تمام انسانها بخصوص افراد شرکت کننده در این تاپیک و استارتر عزیز باز کنه .ای آقا بقربانت شوم هیچ وقت نگاهتو از ما برنگردون .لطفا کمک  آیناز  کن امید  و انگیزه و تلاششو  برای قبولی در کنکور ۱۴۰۳ روزبروز  بیشتر کن و افکار منفی و ناامیدی را ازش  بدور کن🙏🙏🙏🙏

این کاربری متعلق به دونفر است .

الهی خود آقا امام زمان (عج) با دستهای پر نور و پربرکتش گره از مشکلات تمام مشکل دارها ، تمام انسانها ...

الهی امین 🤲🤲ممنون عزیزم از دعاهای خیرت 

ان شاء الله چندین برابرش در حق خودت و عزیزانت برآورده بشه 

برای آیناز جان هم آیه الکرسی خوندم هدیه به آقاجانمون 

الهی موفق باشه

سلام دوستان لطفا برای حاجت های دلم دعاکنید برای زندگیم هم دعا کنیدشوهرم دست ازکاراش برداره بهم خیانت ...

سلام عزیزم به نیت حاجت دلتون و به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان هدیه به صاحب الزمان عج الله 🌻

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

براتون زندگی تون هم آیه الکرسی خوندم هدیه به آقا جانمون 

الهی امین 🥹🤲🤲

متشکرم عزیزم    ❤

عزییییزمی💕💕

بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیزم 🌱 به تاپیک صاحب‌الزمان عج الله آقای مهربونمون خو ...

الهم عجل لولیک الفرج

ممنون میشم توو تاپیک های  مهدوی صدام کنین عزیزم❤️ البته انشالله به موقع برسم💚

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏