2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21762 بازدید | 1625 پست

یا صاحب الزمان

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکتون منو توفکر برد من خودم محجبه هستم قبلنا خییییلی روگناه کردن و...حساس بودم نمازام اول وقت میخ ...

عزیزم سلام.

شما به دعوت آقا امام زمان به این تاپیک اومدین و اینکه این احساسو دارید شاید تلنگری باشه که به خودتون بیاین قشنگم..

همه ایمان داریم اما با شرایط امروز واقعا خیلی استواری میخواد..هر کاری خواستین بکنین به این فکر کنید که امام زمان از این کار خوشنود میشه یا نه..همیشه بدونید نا امیدی از سمت شیطان هست که دیگه دیر شده و نمیشه...چرا نشه عزیزم.

از آقا بخواه کمکت میکنه..

.ان شالله که همیشه زیر سایه آقا امام زمان باشید خواهر گلم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

@نی_نی_یار_3   شمانبایستی نینی یارمیشدی،شما باید دوتا بال میداشتی اسمتم میذاشتن فرشته

عزیزمی  

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@ayda_007     @olga_slm     @_reihaneh_     @paryaz   & ...

ممنون گلم

السلام علیک یا صاحب الزمان

اللهم عجل لولیک الفرج 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تاپیکتون منو توفکر برد من خودم محجبه هستم قبلنا خییییلی روگناه کردن و...حساس بودم نمازام اول وقت میخ ...

قربون دل امام زمانیت برم 😍😍😍

میدونی چقدر باید خدا روشکر کنی که انقدر قلب آگاهی داری چقدر باید خدا رو شکر کنی که وجدان بیداری داری ...

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم اگه دوست داشتی قبول کن با هم دیگه درد و دل کنیم 💖🥰

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

@نی_نی_یار_3   شمانبایستی نینی یارمیشدی،شما باید دوتا بال میداشتی اسمتم میذاشتن فرشته

سلام عزیزم چه امضای خنده داری داری خیلی خندیدم 

الهی دلت شاد شه به حق آقای مهربونمون 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ممنون گلم السلام علیک یا صاحب الزمان اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام عزیزم برای امضاتون به نیت حاجت دلتون ۵ تا صلوات فرستادم هدیه به آقاجانمون 💚

سلام عزیزم چه امضای خنده داری داری خیلی خندیدم  الهی دلت شاد شه به حق آقای مهربونمون

سلام ازبندس بانوجان.ان شاءالله مولای بزرگوار هدیه ای بهت بده تااخرعمرت ازته دل بخندی

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#   یا امام زمان خودتون برادرم رو شفا بدین

سلام عزیزم براشون حمد شفا میخونم هدیه به آقا صاحب الزمان عج الله 

الهی به حق غریبی و مهربونی آقا شفای عاجل و کامل بگیرن 

ممنون عزیزم منم برای خودت همین دعا رو خوندم    

عزییزمی ممنون از محبتت گلم 💖

من نمیخوام جدا نمیخوام جواب صبرمو اون دنیا بگیرم واقعا خستم و ناراحت از اینکه دیده نمیشم مردم با ج ...

عزیزم نگاه کن الان خودت مادر هستی یه وقت بچه ات میگه فلان چیز رو میخوام .. میدونی اگه اون وسیله رو بهش بدی یه ضرری به خودش میزنه ... نمیدی ..به جاش یه چیز دیگه میدی شایدم هیچی ندی .. شاید توی چشم بقیه که از دور دارن نگاه میکنن هم مادر بدی باشی ...خدا هم خیر و صلاح ما رو میخواد اگه تو بچه ات رو دوست داری خدا محبتش رو توی قلبت قرار داده ، خود خدا خیلی خییییلی بیشتر از شما دوستش داره پس فقط راضی باش به رضای خدا ..

سعی کن یه مدت یه شکل دیگه پیش بری شاکر باش لحظه لحظه خدا رو به خاطر نعمت هایی که بهت داده شکر کن میدونی چقدر آدم هستن که حسرت نعمت های شما رو میخورن .

برای آرامش قلبت آیه الکرسی میخونم 

ببخش خیلی حرف میزنم خواستم دلت آروم شه 

اگه زیاد حرف میزنم اذیت میشی بهم بگو 😄