بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید درست بشه منم همین مشکلو داشتم۶۰درصدزندگیم واخلاقش تغییر کرده سخت بود اما باصبر و...درست شد من نمیدونم شوهرشماهم شایدتغییرکنه شایدم هیچوقت تغییرنکنه ویدتتر بشه.ازاول همینطوربود؟
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
نه، هنوز ۱۸ سالمه اما قراره برم دانشگاه راضی نیستا اما نمیتونه چیزی بگه چون خوانواده ام نمیزارن برا دانشگاه رفتن جلومو بگیره خدا میدونه با این بدلی با چه عذابی باید برم دانشگاه و بیام
نه، هنوز ۱۸ سالمه اما قراره برم دانشگاه راضی نیستا اما نمیتونه چیزی بگه چون خوانواده ام نمیزارن برا ...
عزیزم چقد سنت کمه اخه چرا انقد زود شوهر کردی ...هنوز خیلی وقت داری ایندتو بسازی ببین اسی برو دانشگاه با همه دردسراش و درست ک تموم شد ی شغلی پیدا کن برا خودت و ازش جدا شو الان تو سایه کاراتو بکن باش بساز ک جلوتو نگیره فقط تورو خدا بچع دار نشووو
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
عزیزم چقد سنت کمه اخه چرا انقد زود شوهر کردی ...هنوز خیلی وقت داری ایندتو بسازی ببین اسی برو دانشگاه ...
تقصیر مامانمه من روز اول شاید قبول کردم اونم فقط از روی کنجکاوی و هیجان بود اصلا از بچه ۱۵ ساله میپرسن میخوای ازدواج کنی یا نه ؟؟ بعد ۲ ۳ روز گفتم پشیمونم نمیخوام مامانم جوری زد تو سر خودش و و الان بدبخت میشیم ابرومون جلو مردم میره بابات سکته میکنه من بدبختم از ترس دیگه چیزی نگفتم
تقصیر مامانمه من روز اول شاید قبول کردم اونم فقط از روی کنجکاوی و هیجان بود اصلا از بچه ۱۵ ساله میپر ...
الهی🥺...غصه نخور کاری ک گفتم بکن درستو هیچ جوره ول نکن سعی کن بری تو ی شغلی با بیمه و همه چی اونوقت راحت میتونی ازش جدا شی ب خانوادتم نیاز نداری دیگه جوری ک نفهمه ام قرص بخور اگه بچه خواست .
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: