2777
2789
عنوان

بد دلی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 25 پست
عزیزم چقد سنت کمه اخه چرا انقد زود شوهر کردی ...هنوز خیلی وقت داری ایندتو بسازی ببین اسی برو دانشگاه ...

خداروشکر که نازا ام 😐 شوهرم همون شب اول عروسی میخواست بچه دار بشه حرفمم گوش نمیکرد که من بچه ام و اینا میگفت فلانی همین سن بچه اورده مگه مرد ؟ 😑 الانم دوساله بدون جلوگیری حامله نشدم ایشالله تا اخرشم نشم بلکه خودش طلاقم بده 

طلاق گرفتن خیلی قدرت میخواد باید جلوی خوانواده و فامیل بایستم باید ثابت کنم میتونم بعدش زندگیمو جمع ...

میدونم خیلی سخته منم از اول مثل شما فکر میکردم یا هی میگفتم خوب میشه باورت میشه تو زندگی هیچ مشکلی ندارم الا همین رفتار شوهرم میدونم خیلی دوسم داره یا ترس از دست دادنمو ولی همین مسائله زندگیمو مختل کرده دیگه شوهرم از چشمم افتاده از زندگیم لذت نمیبرم دو تا پسر دارم میترسم از اخلاقای پدرشون یاد بگیرن با وجود بچه دیگه نه راه پس داری نه راه پیش

انشالا که شوهر شما اینجوری نمونه و خوب بشه ولی به خودت فرصت بده تا خوب نشده ازش بچه دار نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که نازا ام 😐 شوهرم همون شب اول عروسی میخواست بچه دار بشه حرفمم گوش نمیکرد که من بچه ام و ا ...

نمیدونم بابت این موضوع برات خوشحال باشم یا نه ولی منطقی ک نگاه میکنم میبینم باید خوشحال باشم برات ک از این دیو صفت بچه دار نمیشی حد اقل .

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
شاید درست بشه منم همین مشکلو داشتم۶۰درصدزندگیم واخلاقش تغییر کرده سخت بود اما باصبر و...درست شد من ن ...

اره از اول اینجوری بود کلا ما فامیلامون همه اینجورین ولی شوهرم یه پله بالاتره بخوام صبر کنم یا ریسک کنم نهایتش مثل بقیه فامیلمون باشه بازم بی فایده اس تازه اگه واقعا کمتر بشه ، مشکل اینه ادمی که به حرف مردم زندگی کنی هیچوقت درست نمیشه دهن مردمو که نمیشه بست بعدم من زندگی جاریامو که ده ساله ازدواج کردن میبینم تغیری نکرده برا همین مطمئن میشم شوهرم عوض نمیشه 

اره از اول اینجوری بود کلا ما فامیلامون همه اینجورین ولی شوهرم یه پله بالاتره بخوام صبر کنم یا ریسک ...

پس بیشتر فک کن وی تصمیم درست بگیر منم یبار طلاق گرفتم وبهترین کاری که تواین۲۹ سال زندگی کردم همین بوده فقط کاش زودتتر بود...

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
پس بیشتر فک کن وی تصمیم درست بگیر منم یبار طلاق گرفتم وبهترین کاری که تواین۲۹ سال زندگی کردم همین بو ...

چه خوب که همچین حسی داری من طول این دوسال با فکر اینه اگه طلاق بگیرم بدبخت میشم کاری نکردم 

[QUOTE=313188897]چون اول زندگی عادی صبر کن یه بچه بیار خوب میشه بخ مرور زمان البته اگر مشکلش ذاتی نباشه [/QUOTاین چه پیشنهادی میدی،متاسفم که طرزفکرت مثل پیرزنهای بی عقل وکله پوکه قدیمیه،کدوم مردی با بچه آوردن شکاکیش درست شده،پیشنهادت جزاینکه اسی بابچه آوردن بدتر مشکلشوپیچیده ترکنه وگرفتارترشه هیچی نداره