2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 54 پست

واقعا دلیلت چیه؟اگه حوصله ات سر رفته یا نوازد میبینی دلت غنج میره لطفا این ظلم رو بخ بچه ات نکن تا باردار شی بچه بدنیا بیاد ۴۱ یا ۴۲ سالته بعد بچه ۶ سال بعد بخواد بره مدرسه میشه نزدیک ۵۰ سالت حوصله رسیدگی به بچه کلاس اولی و داری؟تو سن بالا حوصله درگیری با یه نوجوان رو داری؟

من ۳۰هستم میگم دیگه سنم برای بارداری مناسب نیس😣 خیلی دلمم دختر میخواد 

شوخی میکنی 

سه ساله ها که تازه عروسن 😃  خیلی فرصت داری دختر 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۰هستم میگم دیگه سنم برای بارداری مناسب نیس😣 خیلی دلمم دختر میخواد 

اخه سی سال سنی نیست که دور اطرافیان من همه تازه تو این سن بچه اولشون رو میارن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وقتی دوست داری خب تحت نظر یه دکتر خوب باردار شو عزیزم و اینکه اتفاقا الان بنظرم اعصاب و ارامش داری ن ...

من هم به همین متفاوته بیشتر فکر میکنم که دودلم ولی کلا دلم میخواد خونوادهمون جمعیتش بیشتر بشه به خاطر خود بچه ها 

منم ۴۰ سالمه ۲۸ سالگی ازدواج کردم یه پسر ۹ ساله و یه دختر ۳سال و نیمه دارم. شوهرم همیشه میگه یکی دیگه بیاریم خودم هم دوست دارم ولی چون شاغلم و برای همین دو تا هم وقت کم میارم دودلم. سر بارداری و زایمان دخترم هم خیلی اذیت شدم.

دیگه توان حاملگی ندارم... دوست دارم در آینده اگه مهاجرت نکردیم 

یه دختر از پرورشگاه بگیرم. 

والا اگه به حرف مردم باشه من پسرم ۱۲ دخترم ۱۰ سومی باردارم میگن واسه چیت بود دیروز جاریم دائم پیام میداد وای چه سیسمونی گرونه وای چه شیر خشک گرون شده وای چه مای بیبی گرون ادم بیشعور همیشه و هر زمان وقت برا حرف مفت داره نمیدونم اون میخواد خرج کنه که زورش گرفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وااا الان مردم ۳۰سالشون مجردن من ۲۸سالم داره میشه مجردم ازدواج هم کنم بخاطر سن واین چیزا زود بچه نمی ...

دیگه هرکی یه فکری داره .من مناسب نمی‌دونم چون نه حوصلش دارم .نه میتونم استایلم درست کنم خیلی سخت میشه وزن کم کنی ..دلم میخواد حالا که بچه هام از گل آب در اومدن بخودم برسم ..تمام عمرم برای بچه داری صرف نکنم 

تفاوت سنی برام مهم ..

منم ۴۰ سالمه و بچه سوم خیلی دوست دارم.  ولی به این که فکر میکنم تا من بیام باردار شم و زایمان کنم در بهترین شرایط میشه۴۱ سالم و این بچه وقتی کلاس اولی میشه من میشم ۴۷-۴۸ ساله. نه حوصله میمونه و نه چیزی. اکثر بیماری‌ها هم بعد ۵۰ میان سراغ آدم!! بچه های اول و دوم می‌رن سراغ زندگیشون دانشگاه و نمی‌دونم زن و شوهرشان این آخری  انگار اون وسط حقش خورده میشه..   

بیکار موندی ،حالا که بچه هات از آب و گل دراومدن وقتشه که به خودت برسی به گشت و گذارت برسی 

خاله من تو ۴۲سالگی دومی آورد ،الان ۴۸سالشه بچش میره اول ،میگه اعصابم نمیکشه این چه کاری بود من کردم

کردم همه چیز اوکیه فقط تیروعید رو 2.7 هست

منم دوس داشتم ۳۶ سالمه  ولی شرایط جسمانی اجازه نداد به حرف کسی هم کار ندارم چون تو زندگی من نیستن من میگرن دارم و دکتر این اجازه رو برای بارداری سوم نداد

با بچه هاتم مشورت کن تو کار انجامشده قرارشون نده به این فکر کن همه کارهایی که برا دختر و پسرت کردی دوباره باید تجربه کنی تحملشو داری

اگه میخوای بندازی گردن بجه هات این کار درست نیست کلا خیلی سخته ای کاش زودتر اقدام میکردی