2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 54 پست
من هم به همین متفاوته بیشتر فکر میکنم که دودلم ولی کلا دلم میخواد خونوادهمون جمعیتش بیشتر بشه به خاط ...

بنظرم ممکنه بچه اول زیاد راحت نباشه با این تصمیم اول با اون صحبت کنید و همسرتون.اما من بهتون ده سال اینده رو گفتم حتی پونزده‌سال و دوران نوجوانی بچه.نظر منو اگر میخواید از زندگی بدون بچه لذت ببرید شما بچه داریتونو کردید الان‌دیگه نوبت گشت و گذاره.دایره دوستاتونو گسترده تر کنید سفر کنید و باقی عمر برای خودتون باشید

درخواست دوستی نمیپذیرم
اخه سی سال سنی نیست که دور اطرافیان من همه تازه تو این سن بچه اولشون رو میارن 

خب میدونی من دارم دوتا .دیگه حوصله روند اینکه یکی دیگه بیارم همچی برام دوباره شروع بشه بچه داری کنم ..بزرگ بشن روند درس مدرسه مسیری که که قرار براشون فراهم کنم .دوباره .ندارم ..

فقط این نیس که بیارم خیلی مسولیت داره .

خیلی دلایل دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میدونی من دارم دوتا .دیگه حوصله روند اینکه یکی دیگه بیارم همچی برام دوباره شروع بشه بچه داری کنم ...

اره دیگه باید دوتا چهار تا کنی شرایط زندگیت رو در نظر بگیری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
پس بیخیال شو 

آخه من به این فکر میکنم در آینده دیگه کسی با خانواده عمو دایی عمه خاله رفت وآمد آنچنانی نداره فقط خواهر وبرادرها با همن باید تعدادشون بیشتر باشه که با هم باشن  من یه درصد هم برا خودم نمیخوام

بی خیال من با مامنم 40 سال اختلاف سنی دشتیم 

همش جنگ و دوا بود 

میخواست بیاد مدرسه جلو همه خجالت می کشیدم همه مامانا خوشگل و جوون 

اخرش هم من تو 20 سالگی شدم مسول مراقبت و دکتر بردن و این داستاانا هیچی از جونیم نفهمیدم روسیم پیرو از کار افتاده بود با لباس عروس باید مراقب می بودم این زمین نخور 

انقدر خودخواهانه به همه چی نگاه نکنین از نگاه اون بچه هم ببینین 

سرتو با یه چیز دیگه گرم کن 

برو کلاس از آزادایت لذت ببر

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نه 

عزیزم حتما بچه بیار

اصلا هم نگران بنباش خدا رو شکر بچههاتم از اب و گل دراومدن راحتتره

برو زیر نظر دکتر باردار شو و مکمل و اینا هم مصرف کن به سلامتی بچه ات دنیا بیاد

نمیدونم اینایی که میگن نیار میخوان نونشو بدن پولشو بدن یکی نیست بگه چرا استارتر رو منصرف میکنید.بچه نعمت خداست توکل بخدا

آخه من به این فکر میکنم در آینده دیگه کسی با خانواده عمو دایی عمه خاله رفت وآمد آنچنانی نداره فقط خو ...

من چندین خواهر و برادر دارم عزیزم ولی فقط دوتاشون ایران هستن و همونا رو هم دیر به دیر میبینم .اونایی که ایران نیستند رو‌چند ساله‌ندیدم یعنی هنوز دختر منو ندیدن فقط عکساشو دیدن .خواهر بزرگم زمان به دنیا اومدن پسرم اومد ایران یعنی هشت سال پیش دیگه از اون موقع نیومده.تعداد بالا دلیل خوبی برای رفع تنهایی نیست .بچه ها خودشون باید تو اجتماع باشن‌و ادمای زندگیشونو افزایش بدن‌.خودت رو توی دردسر و سختی ننداز

درخواست دوستی نمیپذیرم
آخه 40 سالمه

همکارم چهل سالگی یه پسر تپل خشگل آورد ، اولیش ۱۸ ساله بود ، دوی نوزاد ،  خیلی راضیه 

خالم هم چهل سالگی آورد ، بچه چهارم ، الان دبستانیه 

اولش دختربزرگش میگفت خجالت میکشم الان عاشق داداششه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع