2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 54 پست

هرجور خودت میدونی اگ ب کسی بر نمیخوره بنظرت میتونی با ۴۰ سال تفاوت سنی درکی از اون بچه از خواسته نیاز و ایناش داشته باشی؟

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید بچه هات بزرگ شدن و سرت خلوت شده باعث شده همچین فکری کنی 

واگرنه ماشاله بچه هات دیگه بزرگن 

حرف مردم و کاری ندارم 

شاید یکم تغییر بدی تو سبک زندگیت و سرگرمی برای خودت ایجاد کنی این فکرت عوض شد 

امتحان کن اگه نشد اقدام کن 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

وقتی دوست داری خب تحت نظر یه دکتر خوب باردار شو عزیزم و اینکه اتفاقا الان بنظرم اعصاب و ارامش داری نسبت به بچه اول .سن هرچی میره بالاتر ادم اروم تر و اسون تر میگیره زندگی رو.اما به این فکر کن اون بچه ده ساله بشه شما پنجاه ساله میشی اون زمان میتونی همه چیز زندگی‌رو مدیریت کنی؟من ترجیح میدم اون تایم از زندگیم به خودم و ارامشم برسم از فصل ها لذت ببرم و زندگی کنم نه اینکه بشینم خونه بچم سرمانخوره و ...

درخواست دوستی نمیپذیرم

عزیزم اگر امادگی جسمی و روحی داری به حرف بقیه اهمیت نده... مردم در هر صورت حرف خودشونو میزنن... تا ده سال دیگه ماشاالله اون دو تا رو عروس داماد کردی و تنها میمونی لونوقت همین مردم میگن کاش بازم میاوردی که الان تنها نباشی.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

حرف مردمو ول کن 

خودت و خانوادت مهمید

بچه به زندگیت نشاط و شور وشادی میده  😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع