2789
عنوان

چیکار کنم ☹️

210 بازدید | 24 پست

سلام.. من متاهلم و امسال کنکور دادم... دوسال از درس فاصله گرفته بودم و دوباره شروع کردم بدون هیچ کلاس کنکوری..... با کلیپ و کانالهای درسی یاد میگرفتم..... خودمم کوتاهی کردم خیلی... یسری درگيریای ذهنی اذیتم می‌کرد..... خلاصه کنکور بد شد و دولتی نیاوردم... پیام نور رشته مورد علاقم قبول شدم. 

حالا شوهرم نمیزاره برم میگ تو تلاشتو نکردی خودتو نشون ندادی و هزار تا چیز دیگه... 

خیلی تحت فشارم.... بهم میگ کارتو راه بنداز بچسب به کارت... من کار هنری انجام میدم... 

میگه بشین دوباره کنکور بده دولتی بیار.... میگم چ فرقی برا تو داره دلیل الکی میاره... 

البته ازینایی هستش ک معتقده با درس به هیجا نمیرسی. 

من دلم نمیخاد دیپلمه بمونم. 

چیکار کنم راضی شه برم پیام نور 😭☹️؟ 

چطور براش فرقی نداره؟ خب باید هزینه بده دیگه.

پیام نور درس خوندن وحشتناکه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور براش فرقی نداره؟ خب باید هزینه بده دیگه. پیام نور درس خوندن وحشتناکه

مشکل ما پول نیست هم خودم دارم هم شوهرم...میگه تو تلاش نمیکنی اگه میکردی قبول میشدی

به شوهرت چه ربطی داره که بخواد بهونه بگیره جلوی تحصیلتو بگیره فردا دولتیم قبول شی یه بهونه دیگه میگیره اگه با درس مخالفه! 

برو خودت ثبت نام کن!! 

من در جریان جزئیات نیستم ولی احتمال میدم شوهرتون از این میترسه که از نظر سطح مدرک تحصیلی از خودش بالاتر بشین برای همین بهونه میگیره