2789
عنوان

چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت چه ربطی داره که بخواد بهونه بگیره جلوی تحصیلتو بگیره فردا دولتیم قبول شی یه بهونه دیگه میگی ...

آره منم این فکر به ذهنم رسید... البته آدم خوبیه ها حتی برای کارمم حمایتم میکنه ولی نمیدونم چه پدر کشتگی با درس داره میگه آخرش تباهیه

استارتر به فرض اینکه خوندی و رتبه ت بهتر شد از کجا معلوم دولتی شهر خودت قبول شدی . شهر دیگه هم قبول بشی میتونی خوابگاه بری ؟ یا کلا نقل مکان کنین به شهر دانشگاهتکن ؟ همین حرفا رو بهش بزن و قانعش کن پشت کنکور موندن توی شرایط شما ریکسش بالاست

اصلا اینکه متاهل باشی بتونی هم کار کنی هم برای کنکور بخونی خیلی سخته 

من جای شما بودم اگه از لحاظ تایم و هزینه مشکل داشتم پیام نور درغیر این صورت آزاد میخوندم 

استارتر به فرض اینکه خوندی و رتبه ت بهتر شد از کجا معلوم دولتی شهر خودت قبول شدی . شهر دیگه هم قبول ...

دقیقا همینطوره... منم سمت تهران کرجم خیلییی سخته بخام اینجا قبول شم یعنی نیاز به رتبه زیر 5هزار دارم... امیدوارم قبول کنه

آره منم این فکر به ذهنم رسید... البته آدم خوبیه ها حتی برای کارمم حمایتم میکنه ولی نمیدونم چه پدر کش ...

احتمالا میترسه اگه مدرکت ازش بالاتر بشه هوا برت داره یا یه همچین چیزی..تیپیکال اکثر مردای ایرانی همینه((: