2777
2789

من یه برادر خیلی کوچیکتر از خودم دارم به معنای واقعی کلمه لوسه.🙄

تنبله امروز صبح گفت مامان خیلی خستم چمیدونم صداشو گرفته میکرد و خودشو زده بود به بی حالی مامانم‌گفت یه روز اشکال نداره. حالا امشب خیلی پروو میگه دوست دارم مدرسرو کلا نمیخوام هیچوقت برم‌.

کلاس اوله، مامانمم خیلی باهاش راه میاد، 

خودمم میگم کلا بهش سخت نگیر، 

ولی نه انقدر، مامانم سر من و داداشم جدی بود هرروز باید بری امتحانا ۲۰ تیزهوشان باید قبول شی معدلت زیر ۱۹ و نیم نیاد، ولی با این کنار میاد خیلی راحت.😑😑😑

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسادت میکنی بهش؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من به پسرم گفتم ببین اگه سنگم از اسمون بیاد مدرسه رو باید بری پس دیگه قر نیا برای مدرسه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای همه مامانا اینجورن 🤧😑

به خدا سر من شوخی نداشت بعد اینو میگه اشکال نداره.

امروز گفت بیا بازی گفتم تا ننویسی درساتو هیچ جا نمیام بعد یه سلیطه بازی در میاره تو خونه....

انگار شکنجش کردی.

پس چرا پسر من اینقدر ذوق داره بره مدرسه

برام جالبه وقتی یکی میگه بچه ام دوست نداره بره مدرسه

این چنان با ذوق مشق مینویسه و کارای مدرسه انجام میده گاهی حسودیم میشه به معلمش😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
به خدا سر من شوخی نداشت بعد اینو میگه اشکال نداره. امروز گفت بیا بازی گفتم تا ننویسی درساتو هیچ جا ...

همینن مامانا ، حالا الان کلاس اوله شل بگیرین ، تا پنجم میخونه ول میکنه🤧😂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

حسادت میکنی بهش؟ 

حسادت نه، مقایسه.

مامانم مدی بود تو این چیزا، خودمم گفتم اینو ولش کن نمیخواد حتما عالی باشه حتما تیزهوشان بره اینا راحتش بزار 

ولی منظورم این بود مثلا ۹۰ درجه تغییر کنه.

مامانم‌ کلا ۱۸۰ درجه تغییر کرده اونوری شده کلا.

من به پسرم گفتم ببین اگه سنگم از اسمون بیاد مدرسه رو باید بری پس دیگه قر نیا برای مدرسه.

من اینجوری نمیگم خب حالا یه روز واقعا حال نداره وااقعا خوب نی نره...

هیج اتفاقی نمیوفته و خیلیم اشتباهه که عین پادگان قانون قوانین برا مدرسه بزاریم،

ولی نه در حد مامانم!

تعادل حفظ بشه خب نه انقدر حساس نه اونقدر بیخیال.

به برادرت بگو بزار یک ماه بری  یعنی چی کوتاه بیایید بچه باید وظیفه خودش بدونه که باید باید مد ...

😬😬😬😬😬