2777
2789
عنوان

ازمایش hpv منفی و پاپ اسمیر نرمال

5258 بازدید | 18 پست

خانما من یک ماهو نیم قبل دچار عفونت قارچی شدم بعد داخل واژنم قسمت لابیا ی چیزایی دون دون حس کردن ک با جشم زیاد دیده نمیشه با لمس متوجهش میشم و اینکه نرمه و رنگ پوستمه ن خارش داره ن سوزش موقع رابطه جتسی هممشکلی ندارم باخودم گفتم شاید زگیل باشه رفتم بهترین دکتر مشهد معاینه کرد و گف تمیزه و چیزی نیس ولی برا اطمینان برات ازمایش hpv و پاپ اسمیر مینویسم ولی ۲۰ روز دیگه اگ اینایی ک میگی زیاد شد برو ازمایشاتو بدع خلاصه اونا زیاد نشدن ولی من رفتم دادم hpv منفی از تمام ریسک هاش و پاپ اسمیرمم نرمال بود یعنی پس دیگه نگران اونا نباشم؟ من دو سال قبلم برا چکاپ hpv دادم و اون موقع هم منفی بود یعنی دیگه خیالم راحت باشه بابت اونا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اونایی ک میگم هنوز هس 

خب یه نگاه تو اینترنت کن ببین شکلش شبیه همونایی هست که اونجا هس آخه وقتی دکتر گفته چیزی نیس یعنی نیس چون وقتی علائمش بروز کنه تشخیصش راحته

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
اره تو فکرشم هستم چون خیلی حساسم من حتا برا هپین مریضیا نه استخر میرم ن لیزر شما میدونید قیمت واکسنش ...

نه واقعا نمیدونم ولی نه خیلی ارزونه نه خیلی گرون 

و خب از جای معتبر بگیر حتما

من خودمم خیلی میترسم حتی از سرویس بهداشتی جایی بجز خونه خودم استفاده نمیکنم