2777
2789
عنوان

بچه بیایین عکس 📸

313 بازدید | 31 پست

تقریبا یه ساله همش تو مخمه ک زاویه سازی صورت و ژل لب و چون افتادگی پلک دارم میخاستم لیفت چشم گربه هم بکنم.. امروز با یه برنامه این یه تا رو، رو صورتم انجام دادم ک ببینم بهم میاد یا نه یه شوهرم نشون دادم میک نه اینجوری طبیعی خیلی قشنگی ولی خودمم عاشق عکس فتوشاپ شدم. 

چند نفر اعلام حضور کنن تا بزارم. 

راستی هر کی هم خاست عکسو برداره میسپرمش ب خدا همین  

نکن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم زاویه سازی کنم و یک کم تزریق چربی شوهرم هی گفت خودت میدونی اما پشیمون میشیااا خودت میدونی اما ال میشیااا میگی کاش نکرده بودم،، اینقدر الکی خودت میدونی فلان که ترسیدم انجام بدم واقعا بد بشم پشیمون بشم بعد اینم بگه ذیدی گفتم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

تو حالت طبیعی هم خیلی خوشگلی چشماتم کشیده هست .تو بری لیفت کنی چشماتو بکشی خیلی غبر طبیعی میشی میره بالاتر برای اینکه چشمات کشیده هس

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت