2777
2789
عنوان

چرا روز آخر اعتراض میدن؟

176 بازدید | 12 پست

الان بیست روز از بیست دو‌ روز مهلت اعتراض تجدید نظر گذشته و اعتراض نزده 

رای بدوی به نفع من بود 

میشه برام دعا کنید یا اعتراض نزنه یا تجدید نظر به نفعم‌ رای رو تایید کنه؟🥺🙏🏻سه ماهه درگیرم بریدم دیگه...

اعتراض چی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتراض به رای دادگاه بدوی 

الهی هیچکی گرفتار دادگاه نشه خیلی میدو انت 

ایشالا اعتراض نمیزنه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خیلیا ساعت اخر اعتراض میزنن یه سری وکیل هستن که سرشون شلوغه یا هی میگن وقت هست اعتراض نمیزنن یهو یه ...

اره اینم وکیلش از منو وکیلم کینه داره

فردا و پس فردا مونده بخدا خسته شدم دیگه

اره بخدا  پولم خونم سرمایم وقتم سه ماهه از دستم رفته 😔🙏🏻

به خدا توکل کن . همشصلوات بفرس راهت باز میشه . من هر وقت مشکل میخورم پشت سرهم صلوات میفرستم ثوابش میدم امام زمان ‌ . تازه مذهبی نیسم مامانم یادم داد واقعا نتیجه دیدم . فقط نا امید نباید شی مکرراً صلوات بفرسی

اره اینم وکیلش از منو وکیلم کینه داره فردا و پس فردا مونده بخدا خسته شدم دیگه

ان شاالله که نمیزنه اعتراض

ولی تا اونجایی که من میدونم احتمالش خیلی خیلی کمه و مطمئنا تو این دو روز اعتراض رو میفرسته

مال شما ۳ ماهه پدر من یساله درگیر ی پرونده تصادفه هربار میاد تموم شه طرف اعتراض میزنه بازم روز از نو روزی از نو

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
ان شاالله که نمیزنه اعتراض ولی تا اونجایی که من میدونم احتمالش خیلی خیلی کمه و مطمئنا تو این دو روز ...

من فقط میگم تکلیفم روشن شه واقعا بجایی رسیذم مهم نبست برام دیگه میگم یا بره بزنه یا تموم شه اخه لعنتی چه فرقی میکنه خب اگه اعتراض داری برو بزن دیگه