2777
2789
عنوان

عکس سونوگرافی

221 بازدید | 19 پست

سلام من بخاطره اینکه ۱۰ روز زودتر خونریزی سبک کردم رفتم سونوگرافی و ازمایش دادم جواب ازمایش هنوز نگرفتم ولی سونو گفت کیست ندارم و یه نقطه که مشکوکم بارداری یا نه بنظرتون باردام

عکس سونوگرافی نقطه وسط مشخصه 

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۰۰۸_۱۱۵۵۳۲_bsmb.jpg

به نظرتون باردارم

چرا صبر نکردی جواب ازمایشتو بگیری گلم. 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چرا صبر نکردی جواب ازمایشتو بگیری گلم. 

ندادن دعوام هم کردن گفتن فردا صبح بیا مگه ما بیکاریم مثل شما ها 

رفتم ماما گفت برو سونو بدهدشاید کیست داری بخدا دیگه گیج شدم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندادن دعوام هم کردن گفتن فردا صبح بیا مگه ما بیکاریم مثل شما ها  رفتم ماما گفت برو سونو بدهدشا ...

عزیزم من دیروز ساعت ۱ ظهر آزمایش دادم پنج و نیم آماده بود اشکالی نداشت شما این همه صبر کردی یه روزم صبر کن انشالله که بارداری و این همه صبرت هدر نرفته

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ندادن دعوام هم کردن گفتن فردا صبح بیا مگه ما بیکاریم مثل شما ها  رفتم ماما گفت برو سونو بدهدشا ...

وا. این دیگه چه ازمایشگاهی بود. لازم بود این حرفو به من بزنه.  اطراف من 5ازمایشگاه که همومون نهایت3ساعته جواب میدن،

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
همه جا زود جواب میدن شانس من اینجوریه 

فدات شم اشکالی نداره، امروز هم میگذره

من دادم یه ساعته جواب داد 

جای خلوت میرفتی 

امیدت به خدا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

😭😭😭😭😭 زنگ زدم گفتم شاید آماده شده باشه گفتن منفی شده جوابش خیلی ناراحتم 😔😔😔😔

چند روز به موعدت مونده عزیزم؟

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....