2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست

سلام اسی با مراکز ترک اعتیاد هماهنگ کن از اینا که پولین 

ی روز زنگ بزن هماهنگ کن بیان از رخت خواب ببرنش 

تا وقتیم که کامل ترک نکرده درش نیارید از کمپ

حتما این کارو بکن 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
اره افرین ولی فک نکنم اعتیاد داشته باشه

امیدوارم روزهای خوب واتفاقای فوق العاده ای پیش روتون باشه🌱ان شاءالله همیشه پاک وسلامت بمونید خیلی خیلی براتون خوشحال شدم انسان ممکن الخطاست ولی چقدقشنگه که بتونه بازم به اصل خودش برگرده

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره افرین ولی فک نکنم اعتیاد داشته باشه

همه ازعلمتون بهره بردن منم ازتون یه سوال داشتم جویدن تریاک خیلی خطرناکه؟شماراه حلی ندارین برای ترک دادن کسی که فکرمیکنه اصلامتوجه مشکلش نیستی!خیلیم براش احترام قائلم دوست ندارم جوری رفتارکنم بهش بربخوره یادرگیریش شدیدترشه نمیدونم بایدبراش چیکارکنم چجوری پاکش کنم شماپیشنهادی ندارین؟

یه مدت مشروب زیاد می‌خورد یعنی هرشب دعوامون میشد دیگه باهاش اساسی دعوام شد گفت دیگه نمیخورم الان نها ...

خودتو اذیت نکن همون مخفی ازمایش بگیر خیالت راحت شه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
همه ازعلمتون بهره بردن منم ازتون یه سوال داشتم جویدن تریاک خیلی خطرناکه؟شماراه حلی ندارین برای ترک د ...

بله جویدن تریاک خیلی خطرناکتراز کشیدنه به معده و کبد خیلی اسیب میرسونه و روده هاشو خشک میکنه.شما بهش شربت متادون پیشنهاد بده اکه قبول کرد تا ۱۰روز صبح ها بعد صبحانه بهش نیم سی سی بده بعدفقد تا ۱۰روز بهش بگو با جویدن هیچ فرقی نداره بعد اگر بعد ۱۰روز دیدی بی تابی میکنه ببرش اورژانس مسکن بزنه بعد باهم پیاده روی کنید بهش سبزیجات میوه اجیل  بده اصلا نزارش تنها بشه  نزار وقتش خالی بشه همیشه مشقولش کن اکر سیگار خاست بکشه بزار بکشه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
بله جویدن تریاک خیلی خطرناکتراز کشیدنه به معده و کبد خیلی اسیب میرسونه و روده هاشو خشک میکنه.شما بهش ...

سالهای زیادیه درگیره به نظرتون امکان ترک کردنشوداره؟شاید۴۰سالی باشه درگیره!اختلاف سنی زیادی هم داریم به نظرتون اذیت نمیشه ازمن این پیشنهادروبشنوه؟باخانمش که صحبت کردم قبلاهم اقدام کرده برای ترک کمپ رفته ولی نتونسته میترسم براش خطرناکم باشه توسن۵۵سالگی ترک کردن!

سالهای زیادیه درگیره به نظرتون امکان ترک کردنشوداره؟شاید۴۰سالی باشه درگیره!اختلاف سنی زیادی هم داریم ...

اگر سنش ۵۵ هست بی خیالش شو کسی که ۴۰سال کشیده بسختی میتونه ترک کنه بدنش قوی نیست کشش نداره خطرناکع. میشه ترک کرد ولی سنش بالاس ریسکه.اکر تمام کارای ک بهت گفتم انجام نداد بهش بگو روزی ۵یا ۶فنجان قهوه بخوره اکر بازهم انجام نداد بگو قرص های مسکن بخوره مثل هیدروکودون

مورفین

مپریدن

هیدورمورفین

فنتانیل

اینجا رو تا ۲۰روز هرکدوم خاست استفاده کنه

ولی کسی ک ۵۵سالشه تریاک البته فقد تریاک ها نه شیشه و اینا فقد سنتی اگر با بافور بکشه و خورد خوراکش خوب باشه ودرست بکشه هیچ مشکلی نداره و برعکس واسش خوبه

سالهای زیادیه درگیره به نظرتون امکان ترک کردنشوداره؟شاید۴۰سالی باشه درگیره!اختلاف سنی زیادی هم داریم ...

چرا ادم مصرف کننده مخصوصن سن بالا ناراحت میشن یکی بهشون بکه ترک کن

اگر سنش ۵۵ هست بی خیالش شو کسی که ۴۰سال کشیده بسختی میتونه ترک کنه بدنش قوی نیست کشش نداره خطرناکع. ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین نوربه زندگیتون بباره🌷🌷🌱🌱

چرا ادم مصرف کننده مخصوصن سن بالا ناراحت میشن یکی بهشون بکه ترک کن

بزرگترین آرزوی زندگیم دیدن پاک بودن ایشونه!دندونشم دردبگیره من فکرمیکنم به خاطرمشکلشه ودق میکنم براش کاش نصف من خودشو دوست داشت اون موقع هیچوقت اینجوری نمیشد!💔

همین ازمایش .اره ینی نمیدونستی قرص اوژانسی خانما رو هم بخوره منفی نشون میده دادگاه خودش میگه کی بیا ...

سلام یه سوال دیگه میخواستم ازتون بپرسم شوهرم توی قوطی نوشابه کوچیک اب میریزه بعدشلنگ کولربهش وصل میکنه بااون موادشومیکشه تاثیراین چیه؟