2777
2789
عنوان

اعتیاد

4893 بازدید | 286 پست

چقدر چیز بدیه

قبلنا میشنیدم معتادا فلانن و ... درک نمیکردم یعنی چی اما حالا که شوهر خودم گرفتارش شده میبینم واقعا خیلی خیلی سخته و همه چیو نابود میکنه 

واقعا ادم معتاد روحشو به مواد فروخته و همه کاری ازش بر میاد

شوهر من که شیشه میکشه و متادون کلا ردداده

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونم بگم فرار کن ادمی ک شیشه میکشه دیگه هیچ اختیاری رو خودش نداره یهو میبینی توهم زد و بلایی سرت اورد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

منم نامزد سابقم معتاد بود بهم میگفت دوستت دارم ولی باور نمیکردم چون وقتی حالش بد میشد بخاطر مواد، اصلا منو نمیدید تا وقتی مواد برسه دستش اخرشم خودش ولم کرد رفت با یه زن متاهل رفاقت کرد بهم خیانت کرد کلا هر خلافی ازشون برمیاد

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شوهدم همیشه خیلی هوای منو داشت دلم میسوزه برای زندگی خراب شدم

زندگی که با زحمت با شوق و ذوق جمع کردم جلوی چشمم داره نابود میشه مثل بازی لگو که با هزار شوق و ذوق درستش کردم دقیقا مثل لگو انگار شوهرم زده خرابش کرده

خ خطرناکه جدا شو چ بچه داری چ ن 

اگ بچه داری بخاطر بچه هات جدا شو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خیلی سخته و خطرناک😔

وحشتناکه  ادمی کهد۱۲ساله مثل تخم چشماش بمن اعتمادداشت الان هرروز یه تهمت جدید میزنه تازه به خانوادشم میگه بخدا ابرو برام نمونده ولی بخاطر بچم موندم

بچم خب مریضهد۱۰سالشه ولی هنوز مستقل نشده نمیدونم غصه بچم برای من بس نبود اینم اضافه شد

خ خطرناکه جدا شو چ بچه داری چ ن  اگ بچه داری بخاطر بچه هات جدا شو

جدایی از یه معتاد اونم معتاد شیشه انقدر راحت نیست

چون انقدر خودشون خوب نشون میدن که در اعماق قلب و ذهن ادم نفوذ میکنن من بسختی حدا شدم هنوزم بهش فکر میکنم افسردگی گرفتم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خ خطرناکه جدا شو چ بچه داری چ ن  اگ بچه داری بخاطر بچه هات جدا شو

پدرمم میگه جداشو و تو اصلا به بچه فکرنکن چون اون اصلا نمیتونه بچه نگه داره

ولی خیلی برام سخته دل کندن از خونه و زندگیم و 

یجورایی دل کندن از خرابه های زندگیم

وحشتناکه  ادمی کهد۱۲ساله مثل تخم چشماش بمن اعتمادداشت الان هرروز یه تهمت جدید میزنه تازه به خان ...

خدا لعنت کنه کسی که انداختتش تو خط مواد

ببین میتونی زندگی تو نجات بدی جلسه معتادان گمنام na

من خیلی برا نامزدم زحمت کشیدم آخرش ترک کرد 

جدایی از یه معتاد اونم معتاد شیشه انقدر راحت نیست چون انقدر خودشون خوب نشون میدن که در اعماق قلب و ...

اره واقعا وقتایی که میکشه انقدر محبت میکنه کادو میخره و ...

اره واقعا وقتایی که میکشه انقدر محبت میکنه کادو میخره و ...

سعی کن هر چقدر میتونی ازش پول و کادو و.. بکش و برای خودت پس انداز جمع کن

چون این آدمها مستعد خیانت هستند و اگه به تو خرج نکنه میره به یه زن دیگه خرج میکنه

من نامزدم انقدی منو دوست داشت که فکر میکردم قصه لیلی و مجنون دوباره اتفاق افتاده خخ

فکر میکردم چشمش به جز من کسی نمیبینه بعد چند سال ارتباط مون ازم سرد شد و رفت با یه زن دیگه که بازم خلاف کرد یعنی با زن شوهردار

به من انقدر کادو میداد ولی من نمیگرفتم

یا پول میخواست بده قبول نمیکردم

الان میگم چقدر احمق بودم زندگیمو مفت از دست دادم