2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین ازمایش .اره ینی نمیدونستی قرص اوژانسی خانما رو هم بخوره منفی نشون میده دادگاه خودش میگه کی بیا ...

اخه من ازش شکایت اینا نکردم که دادگاه بهش بگه کی بیا آزمایش بده فعلا درحد یه شک هست فقط چون خودش میدونه اگه بفهمم معتاد هست یا کوچک ترین چیزی طلاق میگیرم می‌ترسه فکرنکنم معتاد باشه کارش کلا شیمیایی هست به خاطر همین شیر زیاد میخوره خداکنه فقط همون شک باشه نه چیز دیگه ای چون تحملش ندارم واقعا نمیدونم چجوری یه دل بشم و مطمعن نسبت بهش آزمایش که میگم خودم میخوام ببرمش میتونم بهش بگم بریم دکتر آزمایش کلی بدیم برا چکاپ اعتیاد داشته باشه معلوم میشه؟ 

ایشالا ماشین در ماه حرام بزنه، شوهرت بترکه، دیه اشو بگیری خاک بر سر هرچی معتاده که حاضر به درمان بی ...

ممنونم از دعای خوبت😆

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
عزیزم خانوادش میدونن؟؟ ازشون کمک بخواه بگو بهشون کمکش کنن ترک کنه 

اره میدونن مثلا دارن کمک میکنن اما خودش نمیخواد

خوابش که خوب هست یعنی الان شب ساعت 11 یا نهایتا 12 اینا میخوابیم صبح هم ساعت 7 اینا بیدار میشه میره ...

خب پس شیشه نیست، 

اصلا تو چرا شک کردی؟اینو بگو

اخه من ازش شکایت اینا نکردم که دادگاه بهش بگه کی بیا آزمایش بده فعلا درحد یه شک هست فقط چون خودش مید ...

ببین اینایی ک ما میگیم علایم هستن در حدحدس گمان شاید بنده خدا شیر دوسداره یا باعسل قاتی میکنه چون ترک کرده بدنش قوی بشه چون میگی خابش منظمه زود میخابه خوب بیدار میشه فک نکنم معتاد باشه اخه ادم شیشه ای اصلا شبا خواب نداره وقتی هم میخابه عین خرس میخابه .

بله معلوم میشه فقد بدون هماهنگی باید از قبل خبر نداشته باشه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
ببین اینایی ک ما میگیم علایم هستن در حدحدس گمان شاید بنده خدا شیر دوسداره یا باعسل قاتی میکنه چون تر ...

میخوام همین کار انجام بدم بریم دکتر بهش بگم آزمایش بنویسه برا چکاپ کلی برم آزمایشگاه خودم جلوتر حرف بزنم هماهنگ کنم بگم ازش آزمایش اعتیاد هم بگیرن فقط خیالم راحت شه 

خب پس شیشه نیست،  اصلا تو چرا شک کردی؟اینو بگو

چون خودش بدون این که من ازش چیزی بپرسم همون قبل عقد بهم گفت من 8 سال پیش معتاد شیشه بودم ولی ترک کردم دیگه هم از اون موقع سراغش نرفتم و نمیرم گفت دیگه بیزار شدم چون زندگیم خراب کرد تا آخر عمرم نمیرم سراغش ولی گاهی اوقات شاید مشروب بخورم بعدش گفت من اینو به خاطر این بهت گفتم که ازت چیزی مخفی نداشته باشم نخواستم بعد ازدواج یکی از اعضای خانواده ام مثلا یه دفعه درباره گذشته ام چیزی بهت بگه چون خانواده اش خیلی حسود هستن نسبت به من پارسال اساس کشی داشتیم یعنی فکرشو کن تازه اومدیم تویه خونه خودمون تازه عروس بودم خونه ام میچیدم داخل یه کفش یه پایپ و مقداری مواد دیدم یعنی دنیا رو سرم خراب شد زدم زیر گریه اومد بهش گفتم فهمید چی شده قسم خورد گفت مال من نیست کاری بخوام انجام بدم ازت نمی‌ترسم خودت میدونی بهت میگم دامادشون معتاد شیشه هست گفت با زنش دعواش شده قراربوده ترک کنه این وسایل تو ماشینش بوده داده دست من بندازم بیرون منم گذاشتم تو کفش یادم رفته به خواهرش زنگ زد خواهرش با من حرف زد قسم خورد که مال این نیست بنده خدا کلی خجالت کشید خودش هم گفت اگه واقعا مال من بود مطمعن باش هیچ وقت نمیاوردم بزارم تو خونه یا همچین جایی دیوونه نیستم که دیگه چیزی ازش ندیدم ولی به خاطر همین همش شک دارم میگم بالاخره خواهرش هست از کجا معلوم هرچی باشه طرفداریش میکنه

خب پس شیشه نیست،  اصلا تو چرا شک کردی؟اینو بگو

یه مدت مشروب زیاد می‌خورد یعنی هرشب دعوامون میشد دیگه باهاش اساسی دعوام شد گفت دیگه نمیخورم الان نهایتا شاید ماهی یه بار بخوره یا نه اصلا مثل قبل نیست شکاک اینا هم نیست مثلا خانواده اش کلی حرف زدن درباره من بهش که نفرست دانشگاه میره چشمش به یکی دیگه میفته طلاق میگیره و... ولی گفت زنی که بخواد با درس خوندن و دانشگاه و اینجور چیزا بره همون رفتنش بهتر هست بهم اعتماد داره مثلا همش گوشی دستم هست جلوش زنگ میزنم پیام میدم ولی شکاک نیست گوشیم نمیگرده فقط دوست نداره بیرون رفتنی از خونه ارایش کنم همین

یعنی همون یه بار بستری تو کمپ برای همه اینا کافیه؟! اخه من یجا خوندم نوشتبود باید دوبار حداقل بستری ...

همون یکبار کافیه برای هفت جد و ابادش😂پدرش در میاد تمام حق و حقوقت بهت تعلق میگیره و درخواستت طلاقتم قبول میشه 

و کلا تو هر پرونده ای نظر قاضی شرطه ولی شیشه رو ثابت کنی تمومه