2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخر منم اینجوریه، میزنه سرحال میشه به همه خوشبین میشه لباس میخره همچی میخره ، نزنه هی میگه پول ندار ...

خوابش که خوب هست یعنی الان شب ساعت 11 یا نهایتا 12 اینا میخوابیم صبح هم ساعت 7 اینا بیدار میشه میره سرکار تا ساعت 8 شب. بلند حرف میزنه ولی تند تند نه. آروم حرف میزنه. مردمک چشم هاش دقت نکردم ولی چشم هاش گشاد میکنه همش چندبار هم خودم شک کردم بهش گفتم میگه چون پیشونیم چروک هست میفته رو چشم هام اینجوری میکنم دیگه نمیدونم چکار کنم چجوری یه دل بشم که واقعا چیزی هست یا نه خودمو مدیون کنم یا نه

واقعا؟ من فکر میکردم نمیتونن شیر بخورن  اخه من بهش شک کردم یعنی شک نداشتم اصلا ولی از پارسال ا ...

اره میونه خوبی با شیر و نوشابه دارن قهوه هم زیاد میخورن

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
واقعا ۷۲ساعت کافیه؟! من فکرمیکردم تا۲۰روز توخونش میمونه، پس برای دادگاه اینا چطور میفهمن یکی معتاده ...

همین ازمایش .اره ینی نمیدونستی قرص اوژانسی خانما رو هم بخوره منفی نشون میده دادگاه خودش میگه کی بیا ازمایش بده بهش اطلاع نمیدن که یهو بهش میگن بیا ازمایش بده

الهی که عاقبت به خیر بشی واقعا میگن جنوبی ها خونگرمه به عینه چندموردش رو دیدم مرسی که انقدر باحوصله ...

ممنونم درخدمتم این حرفا چیه وظیفمه توهم عین خاهر ما چه فرقی داره خوشحال میشم کمگ کنی کسی از اعتیاد دست بکشه