2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هیچ مشکلی نداره کسی ک شیشه میکشه خوراکش شیرهست

واقعا؟ من فکر میکردم نمیتونن شیر بخورن 

اخه من بهش شک کردم یعنی شک نداشتم اصلا ولی از پارسال اون چیزایی که دیدم برام قابل هضم نیست اون وسایل باور نکردم درسته میدونم دامادشون معتاد هست ولی همش میگم خانواده اش طرفدارش هستن دیگه هرچی باشه اگه خدانکرده همچین چیزی باشه خانواده من پدرم بفهمه خیلی آدم شری هست به خاک سیاه مینشونتش منم بچه ندارم میخوام از سالم بودنش مطمعن شم وگرنه دکمه سیکتیرش بزنم

باید بده دست خودش که نیست دادگاه نامه میده میبری کمپ جوابشو میاری میدی دادگاه وقتی دادگاه ببینه که ا ...

یعنی همون یه بار بستری تو کمپ برای همه اینا کافیه؟! اخه من یجا خوندم نوشتبود باید دوبار حداقل بستری شده باشه و بعدشم باز ازمایش میگیرن ازمایشش مثبت باشه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
نه اتفاقا به تیپ و ظاهرش زیاد اهمیت میده مثلا یه دفعه میبینی سه تا جفت کفش میخره شلوار میخره واسه خو ...

شوخر منم اینجوریه، میزنه سرحال میشه به همه خوشبین میشه لباس میخره همچی میخره ، نزنه هی میگه پول ندارن به همه هن بدبین

ببین اعتیادم مراحل خودشو داره  اولین علانت مصرف شیشه نخوابیدنه مثلا ۳شبانه روزه نخوابیده درصورتی کهدقبلا خوابش خوب بوده، بعدش فعالیت خیلی زیاده، تند تند حرف زدن و بلند بلند، تندتند راه رعتن، سراغ غذارو نگرفتن، خیلی اب میخورن، تک سرفه، به چیزای شیرین علاقه داشتن، مردمک چشم گشاد میشه، چشماش هشیار و درشت میشه، میل جنسی زیاد

بابام هروئین و متادون.گراس.تریاک.هرررچی گیرش بیاد میکشه💔 مادرم خیلی تو عذابه.برای رفع مشکلاتش یک صل ...

نمیدونم این هیولاها چیکار میکنن که زنشون هم نمیتونه طلاق بگیره

چی گناه داره خون ماراتوشیشه کرده انقداذیتمون میکنه  حتی یه بارتوچایی من شیشه ریخته من خوردم دی ...

وای وای خوبه نمردی من شنیدم میگن هرکی بخوره میمیره

منم خیلی میترسم ازین کارا کنه

واقعا؟ من فکر میکردم نمیتونن شیر بخورن  اخه من بهش شک کردم یعنی شک نداشتم اصلا ولی از پارسال ا ...

زنها بیخود شک نمیکنن

نه تو ازمایش پارتی بازی نمیکنن فقد ادم معتاد ۷۲ساعت نکشه جواب منفی میشه قرض اوژانسی خانمها گرت لیمو ...

واقعا ۷۲ساعت کافیه؟! من فکرمیکردم تا۲۰روز توخونش میمونه، پس برای دادگاه اینا چطور میفهمن یکی معتاده یانه؟

نه من تنها زندگی میکنم اهوازم خانوادم رفتن یک شهر دیگه بعد برادرم ک فوت کرد مادرم فوت کرد بعدش بارکر ...

الهی که عاقبت به خیر بشی

واقعا میگن جنوبی ها خونگرمه به عینه چندموردش رو دیدم مرسی که انقدر باحوصله جواب همه مون رو دادی

ترک میکنه اکه کمکش کنی ک کنارش باشی یک معتاد بیماره من ۱۵سال هرویین کشیدم ترک کردم

درخواستم میشه قبول کنی 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔