2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
خدا هدایتش کنه ممنون وقت گذاشتین 

خواهش میکنم خدمتم.ولی خانم شما باشوهرت صحبت کن بهش بگو بیا بشین خونه همین  تریاک بکش نزار متادون بخوره ضررش از تریاک بدتره

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمپ نامه میده یعنی؟

باید بده دست خودش که نیست دادگاه نامه میده میبری کمپ جوابشو میاری میدی دادگاه وقتی دادگاه ببینه که اونجا بستری بوده تفریحی زدم ترک کردم الان سالمم و نمیفهمه کل حق و حقوقت بهت تعلق میگیره و حق طلاقم بهت میده حضانت بچه تو هم میده دیگه اینکه چیزی داشته باشه بگیری یا نه یا بخوایی یا نه با خودته 

میشه بگید علائم شیشه چی هست؟  من پدرم همش به شوهرم تهمت میزنه میگه معتاد هست خیلی ببخشید ولی خ ...

علایمش حز زیادن زدن خشک شدن دهان لاغر شدن کم اشتها شدن ۲الی ۳روز هم بیدار بودن هم خابیدن خیلی نوشایع  خوردن چرت پرت گفتن پیله کردن بع ی چیزی

ممنون ک به حرفام گوش کردید خیلیم خوشحال شدم ک پاکید(:

ن بابا این چ حرفیه در خدمتم من خوشحال میشم کمک کنم کسی ترک کنه من کارت ان ای دارم دوشنبه ها چهارشنبه ها میرم کمپ جلسه

اینجا نمیتونم درباره شغلش توضیح بدم کارش جوریه همش آزمایش میگیرن تحت نظراگه بفهمن چیزی مصرف میکنه بی ...

اها اوکی ولی ببین باهاش صحبت کن ی جوری اکه راه داشته بلشه بزار لااقل مصرفو کم کنه یابکشه گاهی اوقات

علایمش حز زیادن زدن خشک شدن دهان لاغر شدن کم اشتها شدن ۲الی ۳روز هم بیدار بودن هم خابیدن خیلی نوشایع ...

چجوری میشه متوجه شد که معتاد هست یا نه آزمایش نشون میده؟ پارتی بازی نمیکنن مثلا پول بدن به یکی که جواب عوض کنه؟ میشه کاری کرد که نشون نده اصلا؟ اخه میخوام یه دفعه بردارم ببرم آزمایش بدون این که بهش بگم من فکرمیکردم فقط بیداری نشونه اش هست ببخشید بعد ترک هم باز علائم قبلی دارن؟ یعنی مثلا همون پیله کردن یا گشادی مردمک چشم؟