2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
نه فقط متادون

والا نمیدونم متادون ترانادول شیشه ب ۲ سورچه هرویین الانم ک قند جدید اومده فقط خدا کمک کنه بعد خودش ماکه جوانیمون سوخت رفت ولی اخرش ترک کردیم خدا بداد بقیه برسه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار عزراییل میبینی بدن درد سردرد عصبی شدن اکه روانگردان باشه توهمات پی درپی

من فکرمیکردم توهم مال وقتیه که کشیده

اخر شوهر من مثلا وقتی کشیده کاری بمن ندازه و مهربونه اما نکشه هی تهمت میزنه میزنه مثلا پریروز(که نئشه بوده) دیدم یچیزی قایم کردی ، یعنی همونموقع نمیگه بعدا میاد میگه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
اگه یکی روزی 8سی سی متادون بخوره امکان داره بره سراغ شیشه 

این مصرفش تریاکه ک ایتقدر میخوره اکه بهش حال نده دیکه متادون  احتمال داره بره بستگی ب خودش داره

والا نمیدونم متادون ترانادول شیشه ب ۲ سورچه هرویین الانم ک قند جدید اومده فقط خدا کمک کنه بعد خودش م ...

خیلی مواظب باش، شوهر منم قبل ازدواجمون اهل همه چی بوده ولی گرفتار اونطوز نشده، خودش میگه حشیش میکشیدم که وقتی عقد کردیم به دوستم گفتم دیگه دنبال من نیا و کامل همچیو کنار گزاشتم تاالان که ۴۱سالشه باز چندسال بوده شردع کرده بوده که ایندفه گرفتار شده

نمیدونم چی داره مواد که اتقدر عشقشو داره

بمنم میگف بیا یه دود بگیر

من فکرمیکردم توهم مال وقتیه که کشیده اخر شوهر من مثلا وقتی کشیده کاری بمن ندازه و مهربونه اما نکشه ...

ببین هردوحالت توهم میزنه وقتی خیلی بکشه توهم میزنه ولی خیلی نکشه توهم میزنه وقتی میکشع اینقدر شنگوله ک تورویا سیر میکنه و چرت پرت میگه وقتی هم خماری زیاد میکشه اینقدر فشار بهش میاد ک ار حالت خودش خارج میشه ولی توهم خماری ازهمه خطرناکتره

والا نمیدونم متادون ترانادول شیشه ب ۲ سورچه هرویین الانم ک قند جدید اومده فقط خدا کمک کنه بعد خودش م ...

شوهرمن حدود۵ساله شبشه ومتادون مصرف میکنه قبلشم تریاک میکشیده پارسال بردیمش کمپ فایده نداشت همش توعم میزنه دایم گوشیموچک میکنه شماره هاراسیومیکنه میره زنگ میزنه

ولی چهرش اصلانشون نمیده که معتاده اشتهاش خیلی زیاده خیلی اذیتم میکنه فقط مرگش میتونه ماراازشرش راحت کنه 

خیلی مواظب باش، شوهر منم قبل ازدواجمون اهل همه چی بوده ولی گرفتار اونطوز نشده، خودش میگه حشیش میکشید ...

ببین بیشتر مردای متاهل از مفت کشی معتاد میشن وبعضی ها هم خیلی ببخشید برای روابط جنسی با همسرانشون که کم نمیارن ومدت طولانی بشه میان میکشن  ولی کم کم گرفتار میشن

ببین هردوحالت توهم میزنه وقتی خیلی بکشه توهم میزنه ولی خیلی نکشه توهم میزنه وقتی میکشع اینقدر شنگوله ...

خیلی بده

ببین بیشتر مردای متاهل از مفت کشی معتاد میشن وبعضی ها هم خیلی ببخشید برای روابط جنسی با همسرانشون که ...

این مشکل زودانزالی شدیدداره، خودش میگه دوتا چیز منو وسوسه میکنه یکی تنهایی و یکی شهوت

16 ساله فقط متادون میخوره چیز دیگه ی مصرف نمیکنه 

خیلی بده که مطمعتی؟کسی ک ۱۶سال متادون میخوره نه روده کبد معده کلیه دندونا یبوست مزمن دهنش بوی بد میده لبای سیاه ..احتمال میدم جلو شما نمیکشع ولی بیرون میکشع

شوهرمن حدود۵ساله شبشه ومتادون مصرف میکنه قبلشم تریاک میکشیده پارسال بردیمش کمپ فایده نداشت همش توعم ...

بچه داری؟چمدسالشونه؟خودت چندسالته؟به خانواده ها گفتی؟

شوهرمن حدود۵ساله شبشه ومتادون مصرف میکنه قبلشم تریاک میکشیده پارسال بردیمش کمپ فایده نداشت همش توعم ...

خب این غذاش خوبه ک هنوز سرحاله.ببین شما ۲۰روز میزارید کمپ بعد میارینش فکر میکنید تمام ترک کرده ولی اشتباه میکنید ۲۰روز فایده نداره