2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
یک گرم شیشه رو نمیشه یک روز بکشع واسه ۲یا ۳روزشه این چ کمپی بود ک یک گرم شیشه تونست ببره داخل

وقتی داداشش بردش بخوابوندش همراهش بود نبرد داخل که ، تو دفتر کمپ ازش گرفتبودن، خب یه گرم رو کجا داشت میبرد؟!اگر مصرف یبارش نیست ، اون که نمیدونست میخوان بستریش کنن فکرمیکرد میره مشاوره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
متادون و شیشه هم ممکنه دوفازه کنه؟

نه متادون نعشگیع مستقیم حال نداره شیشه بکشه متادون میخوره میتونم و اکه بخاد ترک کنه تا ص۱۰روز روزی چند سیسی بخوره خوبه موردی نداره ولی بیشتر نیم سیسی نبلشه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متادون نعشگیع مستقیم حال نداره شیشه بکشه متادون میخوره میتونم و اکه بخاد ترک کنه تا ص۱۰روز روزی چ ...

متادون ۴۰میخوره

یعنی دوتا باهم بکشه میمیره؟ کمپ بیمارستان دکتر شخصی همه رو بردیم بی فایده میگ برم کمپ خودم میکشم

بیخود میکنه داره فیلم بازی میکنه اونجا از برادرت بدتر هم هست همدرد زیاد اونجا اره نعشگی این دوتا فرق داره یهو می بینی اوردوز میکنه ایست قلبی میکنه

چندین بار رفته میگن اجباری بی فایدس، هیچی ازش نمونده😭

کمپ خوب و مطمعن خب چندین بار رفته ولی به مدت کوتاه فایده نداره این مصرفش بالاس باید مدت طولانی بمونه بهشون بگید اگر سروصدا کرد بزنیدش واسه کتک واسه خماری عالیع

وقتی داداشش بردش بخوابوندش همراهش بود نبرد داخل که ، تو دفتر کمپ ازش گرفتبودن، خب یه گرم رو کجا داشت ...

ادم معتاد همیشه از ترس خماری واسه نعشگی مخش خوب کار میکنه همیشه فکر خماری بعد نعشگی هم هست ینی اکر مهمانی عروسی مراسم سفر بره از ترس اینکه مبادا جنس تمام کنه همیشه واسه احتیاط زیاد میبره خماری واسه مصرف کننده از مرگ هم ترسناکتره

ادم معتاد همیشه از ترس خماری واسه نعشگی مخش خوب کار میکنه همیشه فکر خماری بعد نعشگی هم هست ینی اکر م ...

مگه خماری چه حسی داره؟