2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
مال شیشه اس دست خودش نیست حرفم زیاد میزنه ترک شیشه خیلی سخته روانگردانه 

اره خیلی حرف میزنه چرت و پرت میگه همش

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نوشابه هم زیاد میخوره نوشابه زرد.وقتی هم میخابه به مدت طولانی عین جنازه میخابه

اره دقیقا، لیموناد دوسداره

چراانقدر میخابه؟وقتی بهش مواد نرسه میخابه؟

میدونی یجایی میرسه که دیگه مواد باهاش هیچکار نمیکنه نیاد علنی میکنه و میگه میخام ترک کنم چندروز توخونه میخابه باز نیره میکشه

بنظرت مارو سرکار گذاشته؟

اره دقیقا، لیموناد دوسداره چراانقدر میخابه؟وقتی بهش مواد نرسه میخابه؟ میدونی یجایی میرسه که دیگه م ...

چون شیشه وقتی میزنه نعشه میشه ۲الی ۳روز نمیخابه بعد خماره میشه بدن کشش نداره میخابه وقتی هم میکه میخان ترک کنم خوابش میاد نمیتونه بکشه بهش حال نمیده الکی میگه ترک میکنم بعد میخابه ۲الی ۳روز بعد و سرحال شد دوباره میره میکشه نوشابع لیمونارد هم به نعشگی کمک مبکنه بهتر بگیره

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
چون شیشه وقتی میزنه نعشه میشه ۲الی ۳روز نمیخابه بعد خماره میشه بدن کشش نداره میخابه وقتی هم میکه میخ ...

دقیقا همینه

من یه خانمی ودیده بودم بااینکه شوهرش معتادبود وخیانت میکرد بااینکه طلاق گرفته بودولی هنوزم باهاش درارتباطه وپول موادشومیده وکلی قربون صدقه شوهره میره ک عزیزمی مراقب خودت باش وباشه عشقم یعنی موندم من بخداک چرااخه معتاده قربون صدقش میری یعنی هنوزدارم فکرمیکنم ک چرا

بچت چندسالشه؟سرکار میری خودت؟من بچمم مریضه هم حرکتی هم ذهنی مشکل داره مدرسه هم نمیره۱۰سالشه

۷ سالشه 

نه خانه دارم 

خدا بهش سلامتی بده ولی الان این پدر چیکار میکنه برای بچش یعنی بود و نبودش فرق میکنه ؟

۷ سالشه  نه خانه دارم  خدا بهش سلامتی بده ولی الان این پدر چیکار میکنه برای بچش یعنی بود ...

فقط درامدش و خونش

من یه خانمی ودیده بودم بااینکه شوهرش معتادبود وخیانت میکرد بااینکه طلاق گرفته بودولی هنوزم باهاش درا ...

منم نمیدونم چرا

داداش منم میبینمش جیگرم اتیش میگیره، چرا باید اینطوری با خودشون بکنن

زن و بچه داره؟خدا به داد زن و بچش برسه فقط

خدا خودش هرطور که میدونه شفاشونو بده