2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
برادرم براثر مواد فوت کرد منم بهم شوک وارد شد

خدابیامرزه

چطور بر اثر مواد میمیرن؟چندسالش یود و چطور شد؟اگه ناراحت نمیشی بگو

ولی این همه معتاد کف خیابون پس چرا نمیمیرن؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
خب پس فایده نداره تا زمانی ک توجمع یکی مصرف کننده باشه لغزش میکنه

الان دیگه بااون یه جا کار نمیکنن، خودش گف اون معتادم کرد،۴سال پیش، یعنی از مجردیشم اهل اینچیزا بود ولی گزاشتبود کنار ، الان نمیدونم کسی هست سرکارش یا نه، دوسه نفر هستن که باهم سیگار میکشن ولی دوست و همکار صمیمی ای نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابیامرزه چطور بر اثر مواد میمیرن؟چندسالش یود و چطور شد؟اگه ناراحت نمیشی بگو ولی این همه معتاد کف ...

ممنون  بیامرزه رفتگان شمارو برادرم تزریق هرویین میکرد توپارک ما کارتن خواب بودیم صبح تزریق کرد دیکه بلند نشد به هررگی تزریق میکنی دیگه نمیتونی به اون رگ تزریق کنی اخرین رگ هم زیر بیضه ها میشع ک اگه بهش تزریق کنی فوت میکنی اینم این کارو کرد ۹سال پیش بود متولد ۷۴بوداینای ک می بینی تو خیابون میمیرن مخصوصن اونایی ک تزریق میکنن بدنشون رگاشون خشک میشه می میرن اونایی هم ک توهم میزنن اونا هم براثر توهم یا میمیرن یا فلج میشن یا نصف مغزشون از کار میفته

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
الان دیگه بااون یه جا کار نمیکنن، خودش گف اون معتادم کرد،۴سال پیش، یعنی از مجردیشم اهل اینچیزا بود و ...

این خیلی ساله میکشه بدنش خیلی الودس باید اراده قوی داشته باشه بیکار نباشه تنهایی بیرون نره همیشه مشغول باشه کمپ اجباری ببریدش بزارید چند ماه بمونه

ممنون  بیامرزه رفتگان شمارو برادرم تزریق هرویین میکرد توپارک ما کارتن خواب بودیم صبح تزریق کرد ...

ممنون، این تزریق نمیکنه ، میکشه، توهم نزنه بلایی سرما بیاره همش یه چاقو همراهشه

الان هم میکشه هم باشگاه میره😐دستش درد میکنه نوک انگشتاش درد میکنه میگه داداشم میگه بخاطر شیشه ست ، رگتو خشک کرده، پوستش داغونننن

این خیلی ساله میکشه بدنش خیلی الودس باید اراده قوی داشته باشه بیکار نباشه تنهایی بیرون نره همیشه مشغ ...

امکانش هست بر اثر مواد بمیره ؟

ممنون، این تزریق نمیکنه ، میکشه، توهم نزنه بلایی سرما بیاره همش یه چاقو همراهشه الان هم میکشه هم با ...

اره اثراث شیشه اس اگر دیدی زیاد میخابه توهم میزنه چاقو ازش بکیر خطرناکه .به بعضی چیزا خیلی پیله میکنه؟

اره اثراث شیشه اس اگر دیدی زیاد میخابه توهم میزنه چاقو ازش بکیر خطرناکه .به بعضی چیزا خیلی پیله میکن ...

اره خیلی گیر میده به یه چیز دیگه بیخیال نمیشه

اره خیلی بکشه اره یهو میبینی چند فازه میشه اوردوز میکنه ایست قلبی میکنه میمیره

خسته شدم ازش

خیلی اذیت میکنه یوقتی خیلی مهربون ولی حساس یوقتی هم خیلی بداخلاق و بدعنق

خسته شدم ازش خیلی اذیت میکنه یوقتی خیلی مهربون ولی حساس یوقتی هم خیلی بداخلاق و بدعنق

مال شیشه اس دست خودش نیست حرفم زیاد میزنه ترک شیشه خیلی سخته روانگردانه