2777
2789
عنوان

عفونت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت  زخم دهانه رحم و عفونت شدید دارم 

عزیزم الان دوماهه این کارا رو کردم 

و الان کامل درمان شدم ولی هنوزم ادامه میدم برای پیشگیری 

الان دوماهه هر روز یه حبه سیر خام میخورم  ریز خورد میکنم با دوتا لیوان آب میخورم  (من ناشتا میخورم ولی شما اگر معدت اذیت میشه رنده کن تو ماست با غذا بخور   یا بعد از غذا ریز خورد کن با دوتا لیوان آب بخور)

هر روز یه لیوان دمنوش پونه کوهی میخورم 

روزی یه دونه لیمو ترش از وسط نصف میکنم فشار میدم آبش رو با ته لیوان آب ترکیب میکنم میخورم برای تامین ویتامین سی بدن  چون ویتامین سی بالا بره سیستم ایمنی قوی تر میشه 

تو خونه لباس زیر نمی پوشم  دامن بلد یا شلوار گشاد میپوشم   بیرون هم اصلا شلوار تنگ و لی نمی پوشم 

اگر ماست و دوغ و شیر محلی میتونی تهیه کن میل کن  چون پروبیوتیک اند   ولی لبنیات پاستوریزه پروبیوتیک نیستن چون تو فرآیند پاستوریزه باکتری های مفیدشون رو از دست میدن 

بعد از دستشویی با دستمال نخی خودتو خشک  بعد سریع بشور پهن کن آفتاب تا ضد عفونی بشه    اگرم با دستمال توالت استفاده میکنی تو محیط دستشویی نذار چون میکروب جذب میکنه و همین باعث عفونته   دستمال توالت رو بذار تو اتاقت هر وقت میری دستشویی یه تیکه بکن با خودت ببر   بعد هم دستمال نکش چون پرزهاش می‌چسبند به ناحیه تناسلی و باعث عفونته   دستمال توالت رو آروم بذار رو ناحیه تناسلی و بردار و اینجوری تکرار کن تا خشک بشه 

حتما لباس زیر همسرت و خودت رو جدا از لباسها بشور   با آب داغ بشور و پهن کن تو آفتاب تا ضد عفونی بشه 

موقع نزدیکی به هیچ عنوان از آب دهان استفاده نکنید چون باعث انتقال میکروبهای دهان به ناحیه تناسلی میشع و باعث عفونت میشه 

غذاهات رو با پیاز خام بخور

آب زیاد بخور 

قند و شکر و نوشابه و هر چی ک از شکر درست میشع رو تا زمانیکه ک کامل درمان نشدی ترک کن  چون باعث تکثیر قارچ میشن 

میوه و سبزی جات تازه زیاد مصرف کن  چون ویتامین های بدن ک تامین بشن سیستم ایمنی بدن قوی میشه 

روزی نیم ساعت پیاده روی کن  چون باعث قوی شدن سیستم ایمنی بدن میشع 

(قابل توجه: تو دوران حاملگی سیر و دمنوش پونه استفاده نکن چون برا جنین خطر داره )

بازم چیزی یادم اومد میگم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
منم باز خا...رش دارم  دیگه خسته شدم😩😩 یک ماه میشه از پیش دکتر آمدم  دیگه نمی‌دونم چیک ...

عزیزم  پیامم رو ک برا استارتر گذاشتم رو بخون

الهی ک درمان بشی🤗

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من دو ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت  زخم دهانه رحم و عفونت شدید دارم  عزیزم الان دوماه ...

مرسی عزیزم

بیشتر ااینچیزا رو نوشتی رعایت میکنم ولی خسته میشم میزارم کنار 

میل ب شیرینیم زیاد شده خودم فهمیدم 😩😩😩

باید باز شروع کنم 

الان انگار بخاری بهمه داغه و خارش 😩😩😩

مرسی عزیزم ♥️🌹

من دو ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت  زخم دهانه رحم و عفونت شدید دارم  عزیزم الان دوماه ...

عزیز ی سوال استفاده از واجبی چی 

اینم بگم پوست من خشک هست و حساس ،هر چیزی نمیسازه بهم و تاحالا استفاده نکردم 

عزیز ی سوال استفاده از واجبی چی  اینم بگم پوست من خشک هست و حساس ،هر چیزی نمیسازه بهم و تاحالا ...

اتفاقا اینو یادم رفت بگم 

واجبی عالیه  

البته همون سنتی ها  ک زرنیخ دارن   

ازین کاخانه ای ها نخری هیچ فایده نداره 

من تا حالا استفاده نکردم   ولی قصد دارم بخرم  چون میخوام از جای معتبر بخرم ک بدون زرنیخ قالبم نکنن 

برنامه باسلام یکی از غرفه هاش مال قمه   همه اونایی ک خریده بودن راضی بودن  

فقط مامانم میگفت باید اون قسمتی ک میخوای نوره بمالی خشک باشه  اگر خیس باشه میسوزه  

اگر گیرت اومد حتماااا بخر 

من بخرم دیگه تا آخر عمرم نوره مصرف میکنم 

اتفاقا اینو یادم رفت بگم  واجبی عالیه   البته همون سنتی ها  ک زرنیخ دارن  &nbs ...

ببخشید ینی ب ناحیه تناسلی هم میشه زد ؟

بره توی اون قسمت چی😁

تا حالا استفاده نکردم 

میترسم 

ولی خو قدیمی ها استفاده میکردن 

نمی‌دونم ببینم شوهرم میتونه خوبشو پیدا کنه 

اگر ن بزنم از همین جایی ک میگید 

همونا ک بوی بد میدن دیگه؟

فکر میکنم  آب دهنش منو اینطوری کرده هرچی هم میگم گوش نمی‌ده😭😭😭

فعلا پماد کاری کنم تا ی فکری بکنم 

ممنون دوست عزیز 🌹

ببخشید ینی ب ناحیه تناسلی هم میشه زد ؟ بره توی اون قسمت چی😁 تا حالا استفاده نکردم  میترسم&n ...

من تاحالا استفاده نکردم ک بتونم دقیقا بگم کجا ها باید زد 

از نت سرچ کن اطلاعات جمع کن 

آره نوره اصل بوی بد میده و رنگ زرد داره 

رنگ زردش به خاطر زرنیخ(آرسنیک) هست 

ولی این پودر های کارخانه ای زرد نیستن چون زرنیخ ندارن 

بله عزیزم علاوه بر خودت همسرت هم باید نکات بهداشتی رو رعایت کنه تا عفونت نگیری