2821
2789
عنوان

عفونت رحم

2894 بازدید | 36 پست

سلام برای عفونت رحم چی خوبه؟یه مدتها که دارو خوردم ولی انگار تاثیر نداشت،ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنید، ترشح زرد دارم و لایه واژن هم ترشح پنیری سفید ،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم به همه جوابه یا نه ولی عسل واژینال مصرف کردم خیلی برام خوب بود به توصیه دوستم که ماما هست ان ...

من خیلی را رو شنیدم با عسل درمان شده ...

دکتر طب سنتی رفتم به من دلنمک داد واژینال کردم ...البته تا دوماه نباید رابطه داشته باشی تا تموم عفونت ها خارج بشن...که متاسفانه برای من امکانش نبود

❤❤❤
من خیلی را رو شنیدم با عسل درمان شده ... دکتر طب سنتی رفتم به من دلنمک داد واژینال کردم ...البته تا ...

عفونت ما خانم ها همه از رابطه است. رابطه که قطع بشه عفونت هم خوب بشه وگرنه تو بگو داروی عالم و بخوری دو روز خوبی بعد باز برمیگرده

تیغ ژیلت پوشیدن شرت تنگ....همه ی زن ها مریض وعفونتی شدن....خودم از وقتی نوره استفاده میکنم خداروشکر عفونت هام خوب شدن‌....مادرم ۶ تا شکم زایید یکبار دکتر زنان نرفت....به نظر شما چرا زن های قدیم عفونت نمیگرفتن🤔

دلنمک چیه  دکترتون کجا هست  دوماه خیلی هست ک

دکتر حکیمه خلیلی الان قائمشهر هست قبلا تهران درمان میکرد ...

دقیق نمیدونم چیه یهشبیه نبات بود اما شور هست...

وقتی استفاده میکردم اینقدر آب از بدنم میومد لباس زیرم خیس خیس بود

❤❤❤
تیغ ژیلت پوشیدن شرت تنگ....همه ی زن ها مریض وعفونتی شدن....خودم از وقتی نوره استفاده میکنم خداروشکر ...

اره نوره هم واقعا موثره..منم تا چند وقت استفاده کنم هیچ مشکلی ندارم ...

نوره حتی از سرطان دهانه رحم هم جلوگیری میکنه ...خیلی خوب و عالیه

❤❤❤