2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد بینیمو عمل کنم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 43 پست
من 18 سالمه نقاشی میکشم میفروشم والا. فقط کارای ازاد گیر میاد الانا بنظرم یه هنر یا کار ازاد خوب پید ...

ادمینی ک عمرن یاد بگیرم..

خودم رشتم نقاشی بوده ولی نقاشیم زیاد خوب نیست چون علاقه نداشتم مدرسمم نیمه دولتی بود اموزش و امکاناتش افتضاح بود‌

و منم ۱۸ سالمه اره..

اگه ادمین پاسخگویی دایرکت باشه انجام میدم ولی هرچی میگردم همچین چیزی پیدا نمیکنم🥲💔

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂الان واقعا برات زوده ازدواج.  بایدم دوس نداشته باشی،  عشق کن،  کیف زندگیتو ببر. ...

ن ن ن خدانکنه هیچ وقت ازدواج کنم🥲❤قربونت مرسی.

منم میخوام عمل کنم استرس دارم خوب در نیاد فقط یکم سنت بره بالاتر میذارن

ن بابا اجازه نمیدن

مبارک❤انشالله قشنگ بشه عزیزم.

ادمینی ک عمرن یاد بگیرم.. خودم رشتم نقاشی بوده ولی نقاشیم زیاد خوب نیست چون علاقه نداشتم مدرسمم نیم ...

خو الان که 18 سالته دیوار هم بگرد دنبال کار های ساده و بدون سابقه. خدا کنه خانوادت گیر ندن ولی از اونجایی که سنتین یکم ریسکیه. کاش یکم دیگه هم وایمیستادی مگه دماغت چشه؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ن بابا اجازه نمیدن مبارک❤انشالله قشنگ بشه عزیزم.

ممنونم عزیزم 

حالا تو یکم صبور باش 

برا منم اول نمیذاشتن 

یهو راضی شدن

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
خو الان که 18 سالته دیوار هم بگرد دنبال کار های ساده و بدون سابقه. خدا کنه خانوادت گیر ندن ولی از او ...

هالا من کارم بکنم نزدیک ۱ سال طول میکشه تا پولش جور بشه.

خیلی پهنه ولی افتادگی و شکستی نداره درکل شکلشو دوس دارم واقعا قشنگه فقط خیلی خیلی زیاد بزرگه🥲💔

ممنونم عزیزم  حالا تو یکم صبور باش  برا منم اول نمیذاشتن  یهو راضی شدن

خانوادت هزینشو دادن یا خودت داشتی؟

چند گرفتن ازت؟

هنوز پولش معلوم نیس اخر هفته وقت دارم پیشش پولشو خانوادم میدن

خوبه موفق باشی عزیزم.

هالا من کارم بکنم نزدیک ۱ سال طول میکشه تا پولش جور بشه. خیلی پهنه ولی افتادگی و شکستی نداره درکل ش ...

حالا تا اون 1 سال رو بقیه قسمتای صورتت کار کن. یکاری کن بقیه اجزای صورتت بیشتر از بینی به چشم بیان مثلا مژه بزار 

یا کانتور یاد بگیر. من بینیم هم بزرگه هم قوز داره ولی باورت میشه اگه برم عمل میگم دست به قوزم نزنه؟ 😂 خیلی دوسش دارم

بزرگیش هم با کانتور اوکی میکنم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

حالا تا اون 1 سال رو بقیه قسمتای صورتت کار کن. یکاری کن بقیه اجزای صورتت بیشتر از بینی به چشم بیان م ...

اخه خانوادم حساس و سنتین نمیزارن مژه اینا بزارم ک🥲💔

واسه من با ارایش درست نمیشه وگرنه خواهرم میکاپ کاره

اخه خانوادم حساس و سنتین نمیزارن مژه اینا بزارم ک🥲💔 واسه من با ارایش درست نمیشه وگرنه خواهرم میکا ...

اکستنشن های طبیعی نشون بدی چی؟ بازم؟