2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد بینیمو عمل کنم ولی..

255 بازدید | 43 پست

خانوادم اجازه نمیدن پول هم ندارم البته خانوادم دارن ولی چون سنتی و حساسن خیلیییی مخالفن فکر میکنن اگه عمل کنم خرابم کلن با چیزایی ک باعث زیبایی میشن مشکل دارن شکل بینیم خیلی خوبه از نیم رخ انگار عمله ولی تمام رخ خیلی بزرگ و پهنه چند نفریم قبلن مسخرم کردن و خیلی اعتماد بنفسم کمه.. البته چند نفریم از نیم رخ دیدن فکر کردن عمله ولی تمام رخش واقعا افتضاح😭😭😭مخصوصن تیغش واقعا پهنه.. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بخاطر مسخره کردن مردم خودتو تغییر نده

اول رو اعتماد به نفست کار کن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار ازدواج کردی بعد عمل کن یا برو رو مخشون شاید گذاشتن عمل کنی

ن بابااااا مگه دیونم ازدواج کنم اخهههه...

عمرن اگه ازدواج کنم مگه اینکه عقلمو ب کلی از دست داده باشم.

البته ببخشید منظوری ندارمو دلگیر نشی یه وقت..

عمرن قبول نمیکنن پول بدن برا عمل..

شاید اگه خودم پول داشته باشم بتونم راضیشون کنم.

ولی خودم یک قرونم پول ندارم کار هم نمیکنم بلد نیستم اصلا کار کنم متولده ۸۴ خیلی گیجم🥲💔

بخاطر مسخره کردن مردم خودتو تغییر نده اول رو اعتماد به نفست کار کن

ن کاری ب حرف بقیه ندارم خودم واقعا دلم میخاد عمل کنم😭

اما نمیدونم از کجا پولشو جور کنم اگه پولشو جور کنم شاید بتونم راضیشون کنم.

منم خانواده م دراین مورد خیلی بسته بودن. شوهرم کاری نداشت،  ولی پولشم نداشت😂تااینکه پارسال طی یک عملیات انتحاری بخش بزرگی از پول رو از بابام گرفتم،  وعمل کردم.به خونواده م گفتیم انحرافشو عمل میکنیم مشکل تنفسی دارم!درکنارش زیباییم میکنم!البته همچین بی راهم نگفتما.  خواستم بگم عجله نکن. بذار برا بعد ازدواج.  گرچه من روزی ک میرفتم عمل،  مامانم کم مونده بود عاقم کنه🙄

حالا میگه واقعا خیلی خوب شدی😂

چند سالته بگو وقتی مشکل داره باید درستش کنم دیگه

متولده ۸۴.. اخه الکی میگن هیچ مشکلی نداره و نمیزاریم الکی عمل کنی😐💔

ن کاری ب حرف بقیه ندارم خودم واقعا دلم میخاد عمل کنم😭 اما نمیدونم از کجا پولشو جور کنم اگه پولشو ج ...

چن سالته 

نمیتونی خودت کار کنی؟ من پولشو دارم جرئتشو ندارم🤦‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

منم خانواده م دراین مورد خیلی بسته بودن. شوهرم کاری نداشت،  ولی پولشم نداشت😂تااینکه پارسال طی ...

ببخشید عزیزم توروخدا اسمه ازدواجو جلو من نیار حالم بد میشه قربونت مرسی ک وقت گذاشتی تاپیکمو خوندی🥲❤❤

چن سالته  نمیتونی خودت کار کنی؟ من پولشو دارم جرئتشو ندارم🤦‍♀️

متولده ۸۴

نمیدونم چیکار کنم اخه..

خانوادمم حساسن با هرکاری اوکی نیستن..

هیچ کاریم بلد نیستم بکنم کلن خیلی گیج میزنم🥲💔😂

تو کاری میکنی؟ چند سالته چیکار میکنی؟

متولده ۸۴.. اخه الکی میگن هیچ مشکلی نداره و نمیزاریم الکی عمل کنی😐💔

مامان باباها همیشه بچه هاشونو زیباترین میبینن. فک کن دماغ من ۲متر تو آفساید بود،  مامانم قبل عمل میگفت دماغت انقده کوچیکه باید عمل کنی بزرگش کنی، نگران نفس کشیدنتم

متولده ۸۴ نمیدونم چیکار کنم اخه.. خانوادمم حساسن با هرکاری اوکی نیستن.. هیچ کاریم بلد نیستم بکنم ...

من 18 سالمه نقاشی میکشم میفروشم والا. فقط کارای ازاد گیر میاد الانا بنظرم یه هنر یا کار ازاد خوب پیدا کن یواش یواش جمع کن دنبال کارای ادمینی بگرد خیلی درامدرش خوبه

مامان باباها همیشه بچه هاشونو زیباترین میبینن. فک کن دماغ من ۲متر تو آفساید بود،  مامانم قبل عم ...

وای😂😂اخی عزیزم چ مادره دلسوزی داری🥲خداحفظش کنه برات.

ببخشید عزیزم توروخدا اسمه ازدواجو جلو من نیار حالم بد میشه قربونت مرسی ک وقت گذاشتی تاپیکمو خوندی🥲❤ ...

😂😂😂الان واقعا برات زوده ازدواج.  بایدم دوس نداشته باشی،  عشق کن،  کیف زندگیتو ببر.  به موقعش هم به ازدواج فکر خواهی کرد،  هم ببنیتو عمل😍