2777
2789
عنوان

خاطرات طبابتم

4254 بازدید | 76 پست

سلام خانما

یه وبلاگ و اینستا دارم که خاطراتم از مریضا و دوران طبابتم و نوشته هام رو مینویسم، شاید براتون جالب باشه گفتم اینجا به اشتراک بزارم

http://Www.drava.blogfa.com

اینستا drava_diaries

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاطرات جالبی دارین. هنوز دارم می خونم. با تشکر از مسئولیت پذیری و وجدان کاری که تو قلمتون موج می زنه ...

مرسی از توجهتون🌺🌺

بله بفرمایید

خانم دکتر من امسال کنکور دادم پرستاری روزانه جندی شاپور قبول شدم،الان خیلیا دربارش بد میگن،مثلا میگن جایگاه خوبی نداره آینده خوبی نداری ،دیدگاه خوبی بقیه نسبت بهت ندارن و در آینده هم توی زندگی شخصیت موفق نمیشی و به مشکل میخوری،حالا شما که بالاخره با پرستارها سروکار دارید واقعا اینجوره ؟بخدا خیلی درس خوندم بعد الان نتیجش این بشه امشب رو فقط گریه کردم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خانم دکتر من امسال کنکور دادم پرستاری روزانه جندی شاپور قبول شدم،الان خیلیا دربارش بد میگن،مثلا میگن ...

نه کی همچین حرفی زده؟ ببین بهرحال زندگی کادر درمان سخت هست نمیشه منکرش شد، ولی خوبی پرستاری نسبت به رشته ما اینه که اولا ۴ ساله، بعد شیفتای پرستاری کاملا متناسبه یعنی شیفتای کاری معمولا ۶ ساعت و ۸ ساعت و ۱۲ ساعتس که اون ۱۲ ساعته هم بین نیروها تقسیم میشه، متاسفانه بیشترین فشار روی پزشکا میاد شیفتای سنگین دارن ولی پرستاری اصلا اونطوری نیست، اتفاقا درامدای خوبی هم دارن و هرچقدر خودت کشش داشته باشی میتونی کار کنی جاهای مختلف شیفت برداری، و اینکه کارت حساس هم نیست اونقدر استرس نداره بیشتر مسئولیت با کسیه که دارو رو میده، شماهم یه مقدار درگیر میشیدا ولی به نسبت دارم میگم، اینکه دید خوبی ندارن هم مزخرف محضه کادر درمان همیشه براشون کار هست مخصوصا پرستار که همیشه بهش نیازه و اینکه اصلا میتونی درستو بخونی مهاجرت کنی، راه مهاجرت برای پرستاری خیلی راحت تر از پزشکاس، حتما برو به نظرم

سلام  خانم دکتر ببخشید با یه چکاپ آزمایش ساده میشه فهمید سرطان داریم یا نه؟

باید آزمایش خاصی بدیم؟

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
نه کی همچین حرفی زده؟ ببین بهرحال زندگی کادر درمان سخت هست نمیشه منکرش شد، ولی خوبی پرستاری نسبت به ...

مرسی بخاطر دلگرمی تون واقعا ممنونم اینجور که خیلی خوبه روزی ۶ تا۸ساعت کار کردن کاملا عادیه آدم هم اذیت نمیشه خیلی ممنونم مرسی بخاطر وقتی که گذاشتید انشاالله همیشه سلامت و موفق باشید😘❤️❤️🌹

سلام  خانم دکتر ببخشید با یه چکاپ آزمایش ساده میشه فهمید سرطان داریم یا نه؟ باید آزمایش خاص ...

گاهی چکاپ کمک های بزرگی میکنه ولی گاهی هم نه، ولی خیلیا بودن با چکاپ خون روتین و سونوگرافی سالیانه خیلی تومورها رو در مراحل اولیه تشخیص دادن، البته برای بررسی های بیشتر قطعا به بررسی های تخصصی تری احتیاج خواهد بود

مرسی بخاطر دلگرمی تون واقعا ممنونم اینجور که خیلی خوبه روزی ۶ تا۸ساعت کار کردن کاملا عادیه آدم هم اذ ...

اره بابا خیلی هم شیرینه اصلا یه دنیای دیگست اگه واقعا دوسش داری واسه به دست اوردنش شک نکن، مردم همیشه حرف میزنن اینو بدون الان بخاطر حرف اونا نری فردا درمورد مسائل دیگه زندگیت هم حرف میزنن، تصمیم خودت رو بگیر و قاطع باش 💪🏻💪🏻

اره بابا خیلی هم شیرینه اصلا یه دنیای دیگست اگه واقعا دوسش داری واسه به دست اوردنش شک نکن، مردم همیش ...

چشم خانم دکتر حتما مرسی بخاطر حرف های قشنگتون🥰😍😘🌹❤️

«هیچ چیزی از تو دور نیست، فقط تا وقتی برات اتفاق نیفتاده خداتو شکر کن، در همین حد..» 

این جمله تونو با تمام وجود تجربه کردم. حقیقت تلخیه. درکیه که با امتحانای سخت زندگی به دست میاد ولی با ارزشه. باعث میشه دیگه از تجربه کردن چیزی نترسی، ترسیدی هم باهاش روبه‌رو بشی.  از آشنا شدن باهاتون و  درمیون گذاشتن تجربه هاتون خوشحالم.